Aktywne Wpisy

ja_tu_tylko_na_moment +1305
#codziennymajtczak #majtczak #samochody
Kolejna dobra wiadomość.
Ubezpieczyciel odmówił wypłaty odszkodowania. Warta milion złotych BMW Alpina B7, prowadzona przez Sebastiana M. nadaje się do kasacji. Ojciec – de facto właściciel pojazdu – walczył o odszkodowanie, ale Compensa odmówiła, bo samochód miał nielegalne przeróbki i stracił homologację.
Kolejna dobra wiadomość.
Ubezpieczyciel odmówił wypłaty odszkodowania. Warta milion złotych BMW Alpina B7, prowadzona przez Sebastiana M. nadaje się do kasacji. Ojciec – de facto właściciel pojazdu – walczył o odszkodowanie, ale Compensa odmówiła, bo samochód miał nielegalne przeróbki i stracił homologację.
źródło: IMG_5740
Pobierz
Lewusx +202
Minęły już prawie dwa tygodnie, ale mimo to wrzucam podsumowanie startu w Niemczech, zawody rangi PRO. Federacja NPC, ta do której należą najważniejsze zawody na świecie, zwane „Mr. Olympia”.
Zawody pod względem frekwencji, największe w bieżącym roku, aż 33 zawodników kulturystyki ciężkiej.
Poziom, kosmiczny.
Moje
Zawody pod względem frekwencji, największe w bieżącym roku, aż 33 zawodników kulturystyki ciężkiej.
Poziom, kosmiczny.
Moje
źródło: 9B761DD7-EE04-49D4-9998-ED702D029599
Pobierz![I Krucjata. Jak rozpoczeły się wyprawy krzyżowe [Podcast historyczny]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/a55e4669a15da9d43e108105466074b3de4219c0d1720c3dfd4acc7d17b57716,q80.jpg)

Grałam w tą grę jakieś 10-15 lat temu, prawdopodobnie na jakiejś stronce typu mojegry i w nazwie było coś „sol” czyli słońce po hiszpańsku. Byl tam okrąg w którym układało się kafelki spośród kilku które wylosowało. Kafelki trzeba było ze sobą łączyć wedle jakiegoś polecenia/kodu typu „w okręgu muszą znajdować się 3 księżyce, dwa słońca oraz słońce obok jaskółki” (nie wiem czy dobrze pamiętam).
Na pewno motywem przewodnim gry był jakiś czarnoksiężnik/czarodziej, okrąg, kafelki ze znakami słońca i księżyca. I jak się ten dany szyfr/kod na okręgu uzupełniło to przechodziło się do kolejnego etapu.
Bonusami były jakieś eliksiry które zmieniały kolor albo wzór na kafelku wedle potrzeby.
Mirko pomusz bo bym w to pograła 🫠
#pytanie #pytaniedoeksperta
Miałam pracować zdalnie ale chyba pogram w grę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mam nadzieję że nie zepsuje sobie po 10 latach wyobrażenia o wspaniałości tej gry XD