✨️ Obserwuj #mirkoanonim Jestem poczciwym facetem, właśnie przekroczyłem magiczną 40-stkę. Chce mieć własną rodzinę. Po dziadkach odziedziczyłem mieszkanie 75 metrów rok temu we Wrocławiu, tu mieszkam, wcześniej coś samem wynajmowałem. Jedynak. 181 cm wzrostu, 96 kg. Twarz OK, ale spore zakola. Mam ukończone studia wyższe. Nie ma szczególnych hobby. Ot spacer, mecz Igi Świątek w telewizji, internet. W pracy jestem ceniony za zaangażowanie. Do życia podchodzę poważnie. Jak znaleźć kobietę, młodszą 5-10-15 lat ode mnie, która będzie chciała wieźć normalne życie całe życie przy jednym mężczyźnie i urodzi mi dzieci? Jak widzę w TV jakiś dramat romantyczny lub rodzinny to potrafię się rozpłakać, dlatego rzadko kiedy je oglądam. Ale to pokazuje, że jestem wrażliwy chyba. Jakieś rady dla starszego Mirka? #kiciochpyta #niebieskipasek #randkowanie #milosc #rodzina #singiel #feels
Anonim (nie OP): Chcesz założyć rodzinę po 40-stce? Przecież zanim dobrze poznasz kobiete to miną kolejne grube lata i kiedy chcesz mieć te dzieci jak będziesz mieć 45, 50 lat? Poza tym w tym wieku znalezienie wolnej to wiesz, a jak już to nie będzie to typ przyszłej żony
@mirko_anonim: 40+ i zakładanie rodziny? Skąd ty się urwałeś? To nie są czasy, gdzie stary kawaler mógł się dorobić i wziąć sobie 18 letnią dziewicę w zamian za granty jak w jakiejś Lalce Prusa. Zostają ci pościanowe kobiety 30+, a i tak zarówno ty jak i one nie będziecie mieli czasu na docieranie się, bo u was obojga to ostatni dzwonek. IMO sobie odpuść.
✨️ Autor wpisu (OP): "Przecież zanim dobrze poznasz kobiete to miną kolejne grube lata i kiedy chcesz mieć te dzieci jak będziesz mieć 45, 50 lat?"
Nie rozumiem takiego podejścia Mireczku, ale szanuję, że odpowiedziałeś. Wiadomo, że w tym wieku nie muszą minąć grubę lata zanim będzie dziecko. To może być 1.5 roku od poznania się, a nawet rok. Poznaję ją jutro, mieszkamy razem za 5 miesięcy, kobieta zachodzi w ciążę
Kolego, w twoim wieku już prawie wszystko jest pozamiatane i ciężko zmienić kurs.
Próbuj ale jak coś ugrasz (ale nie "cokolwiek" i nie że ekwiwalent worka z gównem) to gratulacje, zacznij grać w mini lotto (mini bo sądzę że szansa na normalny związek nawet przy takich obwarunkowaniach jak twoje jest jednak trochę większa niż jeden do czternastu milionów biorąc pod uwagę to ile kobiet żyje w polsce).
@mirko_anonim: dlatego nie masz hobby, żadnych ambicji - w wieku 40 lat to mężczyzna rozkręca druga firmę lub próbuje sił w polityce. A ty byś chciał pierdziex w stolek przed
Anonim (nie OP): @mirko_anonim: Poznaję ją jutro, mieszkamy razem za 5 miesięcy, kobieta zachodzi w ciążę za kolejne 10 miesięcy. Po co czekać kilka lat? Zegar tyka to się nie czeka.
Nie rozumiem takiego podejścia Mireczku, ale szanuję, że odpowiedziałeś. Wiadomo, że w tym wieku nie muszą minąć grubę lata zanim będzie dziecko. To może być 1.5 roku od poznania się, a nawet rok. Poznaję ją jutro, mieszkamy razem za 5 miesięcy, kobieta zachodzi w ciążę za kolejne 10 miesięcy. Po co czekać kilka lat? Zegar tyka to się nie czeka.
Hihi, a Ty myślisz, że taka witamina 30+ która nigdy nie rodziła, jechała
Jestem poczciwym facetem, właśnie przekroczyłem magiczną 40-stkę. Chce mieć własną rodzinę. Po dziadkach odziedziczyłem mieszkanie 75 metrów rok temu we Wrocławiu, tu mieszkam, wcześniej coś samem wynajmowałem. Jedynak. 181 cm wzrostu, 96 kg. Twarz OK, ale spore zakola. Mam ukończone studia wyższe. Nie ma szczególnych hobby. Ot spacer, mecz Igi Świątek w telewizji, internet. W pracy jestem ceniony za zaangażowanie. Do życia podchodzę poważnie. Jak znaleźć kobietę, młodszą 5-10-15 lat ode mnie, która będzie chciała wieźć normalne życie całe życie przy jednym mężczyźnie i urodzi mi dzieci? Jak widzę w TV jakiś dramat romantyczny lub rodzinny to potrafię się rozpłakać, dlatego rzadko kiedy je oglądam. Ale to pokazuje, że jestem wrażliwy chyba. Jakieś rady dla starszego Mirka? #kiciochpyta #niebieskipasek #randkowanie #milosc #rodzina #singiel #feels
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
·
Nie rozumiem takiego podejścia Mireczku, ale szanuję, że odpowiedziałeś. Wiadomo, że w tym wieku nie muszą minąć grubę lata zanim będzie dziecko. To może być 1.5 roku od poznania się, a nawet rok. Poznaję ją jutro, mieszkamy razem za 5 miesięcy, kobieta zachodzi w ciążę
Kolego, w twoim wieku już prawie wszystko jest pozamiatane i ciężko zmienić kurs.
Próbuj ale jak coś ugrasz (ale nie "cokolwiek" i nie że ekwiwalent worka z gównem) to gratulacje, zacznij grać w mini lotto (mini bo sądzę że szansa na normalny związek nawet przy takich obwarunkowaniach jak twoje jest jednak trochę większa niż jeden do czternastu milionów biorąc pod uwagę to ile kobiet żyje w polsce).
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: dlatego nie masz hobby, żadnych ambicji - w wieku 40 lat to mężczyzna rozkręca druga firmę lub próbuje sił w polityce. A ty byś chciał pierdziex w stolek przed
@mirko_anonim: Poznaję ją jutro, mieszkamy razem za 5 miesięcy, kobieta zachodzi w ciążę za kolejne 10 miesięcy. Po co czekać kilka lat? Zegar tyka to się nie czeka.
Jeszcze desperat do tego ... Machajacy
Hihi, a Ty myślisz, że taka witamina 30+ która nigdy nie rodziła, jechała