Aktywne Wpisy
Krolowa_Nauk +347
Masakra, staram się śledzić wszystkie wpisy odnośnie obecnej sytuacji powodziowej, ale przekopywanie się przez te durne heheszki to jakiś koszmar. Co drugi wpis to jakieś szurstwo albo nabijanie się z tragedii "bo mnie to nie dotyczy i nie mój problem". Ludzie potopili swoje i tak już niewielkie zasoby empatii czy o co chodzi? Przykre bardzo...
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
lakukaracza_ +83
#powodz Serce pęka
Komentarz usunięty przez moderatora
"Sebastian Karaś (ur. 1991 w Elblągu[1]) – polski pływak, zdobywca 50 medali na Mistrzostwach Polski we wszystkich kategoriach wiekowych, ustanowił 5 rekordów Polski na basenie[2], reprezentował kraj na prestiżowych międzynarodowych zawodach pływackich, takich jak Puchar Europy czy Puchar Świata[3]."
NO BEZ KITU, ZADEN Z NIEGO SPORTOWIEC, PO PROSTU SOBIE TAK O MORZE PRZEPLYNAL, A WCZESNIEJ RAZ DO ROKU NA BASEN CHODZIL XD
powiedz, że może jeszcze, że maratończyk to żaden sportowiec bo nie ma szansy w sprincie na 100m.
też nie lubię Karasia, ale to nie znaczy że trzeba pisać takie idiotyzmy