Aktywne Wpisy

Salido +264
Minął 25. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 7 osób.
114 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
117 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 7 osób.
114 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
117 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-10
Pobierz
adamsowaanon +5
Dopłacić £30.000 do kredytu za rok podczas remortgage i mieć spłacone 60% chałupy.
Czy kupić Porsche Cayman 718 w którym się zakochałem
I śmigać takim cackiem w wieku 33 lat?
Ubezpieczenie na taki egzemplarz, £800-1000 na rok
https://www.autotrader.co.uk/car-details/202503069814069?sort=relevance&searchId=90215257-47bb-4ad2-8bba-75de8f367d6e&advertising-location=at_cars&make=Porsche&model=718%20Cayman&page=2&postcode=Ng92rf&price-from=25000&price-to=40000&fromsra
#uk #motoryzacja #porsche #marzenia #przemyslenia #pytaniedoeksperta #finanse #filozofia
Czy kupić Porsche Cayman 718 w którym się zakochałem
I śmigać takim cackiem w wieku 33 lat?
Ubezpieczenie na taki egzemplarz, £800-1000 na rok
https://www.autotrader.co.uk/car-details/202503069814069?sort=relevance&searchId=90215257-47bb-4ad2-8bba-75de8f367d6e&advertising-location=at_cars&make=Porsche&model=718%20Cayman&page=2&postcode=Ng92rf&price-from=25000&price-to=40000&fromsra
#uk #motoryzacja #porsche #marzenia #przemyslenia #pytaniedoeksperta #finanse #filozofia
źródło: 1000016489
Pobierz

Jak to jest w pracy w grafice? Dużo robicie grafik codziennie?
Pracuje w marketingu. Dosłownie są to moje pierwsze kroki. Wzięli mnie dlatego, że ogarniam grafikę i mam w tym doświadczenie.
Zaproponowalem wypłatę trochę powyżej najniższej, bo nie mam doświadczenia, a bardzo zależało mi na tym, aby tu dostać prace. Fucha mi na 100% pasuje i jestem bardzo zadowolony, ale...
No ale.. robię tutaj prawie samą grafikę i filmy, co oczywiście wymaga umiejętności i czasem pochłania ogromne ilości czasu.
Z jednej strony mam wrażenie, że robię mało, ale z drugiej... przecież jak mnie nie było to ta firma płaciła grubą kasę za filmy i czekala tydzien, a ja robię w dzień bez problemu xD
No i trochę lipa jak na dzień zarabiam 100 czy 2 a robię dużo więcej niż firma zewnętrzna.
Na rozmowie o pracę nie miałem robić filmów, a grafik ograniczoną ilość. Nie będę ukrywał- pasuje mi to, ale z drugiej strony chce w takim razie zarabiać więcej. Nie chcę się wychylać, bo chciałbym przedłużenie umowy i wtedy jakoś delikatnie poruszyć temat podwyżki.
Dobrze wiem, że pracuje za ochłapy, ale chce mieć wgl prace w zawodzie i zdobywać skille, które ta firma mi zapewnia.
Nie znam innego grafika, nie wiem w jakim tempie oni pracują. :D czy jakiś zestaw grafik zajmuje wam dzień czy tydzien.
#grafika #grafikakomputerowa #grafik #praca #pracbaza
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta