Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
mybeer +118
Ile netto zarabiają Polacy pod koniec 2024 roku? Zapraszam do wzięcia udziału w ankiecie.
Odpowiadamy kwotą zarobków na rękę, dzieląc dochód roczny przez 12.
Sprzedałeś Opla - nie znaczy, że zarabiasz 30k miesięcznie. Masz kawalerkę inwestycyjna 3k dochodu a 2,8k raty - nie zarabiasz 3k. Itd.
Bezrobotni
Odpowiadamy kwotą zarobków na rękę, dzieląc dochód roczny przez 12.
Sprzedałeś Opla - nie znaczy, że zarabiasz 30k miesięcznie. Masz kawalerkę inwestycyjna 3k dochodu a 2,8k raty - nie zarabiasz 3k. Itd.
Bezrobotni
Ile zarabiasz miesięcznie na rękę?
- Poniżej 4.000 7.8% (328)
- 4.001-5.500 15.2% (642)
- 5.501-7.000 17.2% (726)
- 7.001-9.000 13.9% (588)
- 9.001-12.000 14.7% (621)
- 12.001-15.000 8.0% (338)
- 15.001-18.000 4.7% (197)
- 18.001-22.000 3.8% (162)
- Powyżej 22.000 10.5% (444)
- Nie zarabiam w Polsce 4.2% (177)
#polityka #babiarz
@eduardo-garcia: wskaźnik inflacji czy wskaźnik zadłużenia?
Bo o ile wzrots PKB wypracowuje miliony Polaków to o takim zadłużeniu czy poziomie inflacji decyduje głównie rząd, przynajmniej dopóki nie jesteśmy w strefie euro
Geostrategicznie to najważniejsze było wyprowadzenie wojsk radzieckich z Polski, przejście na gospodarkę rynkową i wejście do
@Darth_Gohan: no, to wymień co było tak nacechowane politycznie w trakcie tego kilkugodzinnego otwarcia.
I nie kłam, bo nikt nie przeprosił za treść i formę przedstawień. Przeproszono tych, którzy poczuli się urażeni, ponieważ nie było to zamiarem organizatoröw, podkreślając jednocześnie, że za samą ceremonię nie mają zamiaru przepraszać.
czyli
Ostatnie osiem lat robił jako partyjna szczekaczka a i tak dostał szansę dalszej pracy.
No cóż próbowano wprowadzić trochę profesjonalizmu do Polskiej tv ale się nie udało. Przygłupom pisowskim trzeba mówić co mają myśleć bo sami nie potrafią
Beka z Orłosia i całej tej kliki
Ból d--y o dziecko występujące z drag Queen ma nawet lewa strona także co ja Ci mam wymieniać jeszcze?
Nawet to głupie Imagine na gazeta.pl dzisiaj dostalo od któregoś redaktora, że faktycznie nie pasuje :)
Ceremonia była nacechowane polityczna i udawanie że
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@thorgoth: to podrzuć no jakieś materiały na Babiarza, że niby taki z niego przydupas Kurskiego. Bo jak do tej pory widziałem, że wszyscy się brandzlują do JEDNEGO zdjęcia z 2016 roku i nic więcej.
Spytałem o nacechowanie polityczne kilkugodzinnej imprezy, o którym pisałeś i, tak jak się spodziewałem, skupiłeś się wyłącznie na dwóch krótkich jej aspektach, z czego kontrowersje wzbudzać może jedynie drag queen i upasiona baba. No ale wiadomo, jak się odpowiednio leje wodę, to książkę by szło napisać nawet o wizycie w Żabce ( ͡° ͜ʖ ͡°)