Wpis z mikrobloga

• 3
Czy ty patrzyłeś chociaż na wskaźniki makro w latach 2015-2023?

@eduardo-garcia: wskaźnik inflacji czy wskaźnik zadłużenia?
Bo o ile wzrots PKB wypracowuje miliony Polaków to o takim zadłużeniu czy poziomie inflacji decyduje głównie rząd, przynajmniej dopóki nie jesteśmy w strefie euro

Już pomijając nawet fakt, że najważniejsze inwestycje geostrategiczne Polski są dziełem owego PiS

Geostrategicznie to najważniejsze było wyprowadzenie wojsk radzieckich z Polski, przejście na gospodarkę rynkową i wejście do
  • Odpowiedz
No i inna sprawa, że ceremonia była nacechowana politycznie za co nawet przeprosił MKOL.

@Darth_Gohan: no, to wymień co było tak nacechowane politycznie w trakcie tego kilkugodzinnego otwarcia.
I nie kłam, bo nikt nie przeprosił za treść i formę przedstawień. Przeproszono tych, którzy poczuli się urażeni, ponieważ nie było to zamiarem organizatoröw, podkreślając jednocześnie, że za samą ceremonię nie mają zamiaru przepraszać.
  • Odpowiedz
@tos-1_buratino: Babiarz miał jedno proste zadanie, utkać dziurę na jakiekolwiek tematy polityczne
Ostatnie osiem lat robił jako partyjna szczekaczka a i tak dostał szansę dalszej pracy.
No cóż próbowano wprowadzić trochę profesjonalizmu do Polskiej tv ale się nie udało. Przygłupom pisowskim trzeba mówić co mają myśleć bo sami nie potrafią
  • Odpowiedz
@thorgoth: O ile mi wiadomo, to część dziennikarzy sama odeszła po wygraniu przez PiS wyborów, w tym Orłoś. Z Zimochem sprawa skończyła się w sądzie, wygrał proces. Też został zawieszony, w jego przypadku krytyka dotyczyła swoich przełożonych oraz porównania do stanu wojenno zarządu Polskiego Radia. Czy miał rację, czy nie to inna para kaloszy - można się jak najbardziej zgodzić wówczas z Zimochem, ale moim zdaniem to jednak coś innego
  • Odpowiedz
@metalowy_pasterz: przeprosili czy nie przeprosili? Powiedzieli ze mogli kogoś urazić? Dotarło do nich, że o------i maniane i wczoraj już urzędnicy MKOL według redakcji przepraszali. Dzisiaj napisali to oficjalnie

Ból d--y o dziecko występujące z drag Queen ma nawet lewa strona także co ja Ci mam wymieniać jeszcze?

Nawet to głupie Imagine na gazeta.pl dzisiaj dostalo od któregoś redaktora, że faktycznie nie pasuje :)

Ceremonia była nacechowane polityczna i udawanie że
  • Odpowiedz
Zresztą to nie prawda, gdy Kurski robił masakre w TVPiS w 2015 roku Babierz był jednym z jego najwierniejszych tołdich.

@thorgoth: to podrzuć no jakieś materiały na Babiarza, że niby taki z niego przydupas Kurskiego. Bo jak do tej pory widziałem, że wszyscy się brandzlują do JEDNEGO zdjęcia z 2016 roku i nic więcej.
  • Odpowiedz
@Darth_Gohan: no nie przeprosili za ceremonię. Czego jeszcze nie rozumiesz?

Spytałem o nacechowanie polityczne kilkugodzinnej imprezy, o którym pisałeś i, tak jak się spodziewałem, skupiłeś się wyłącznie na dwóch krótkich jej aspektach, z czego kontrowersje wzbudzać może jedynie drag queen i upasiona baba. No ale wiadomo, jak się odpowiednio leje wodę, to książkę by szło napisać nawet o wizycie w Żabce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz