Wpis z mikrobloga

@Mega_Smieszek: Tylko to problem idzie od samej góry. Pewnie jest jakiś regionalny który wpada w losowym momencie i się czepia pierdół na wystawie i każe w ciągu 10 minut zmienić bo kierowniczka straci pracę. I ta zestresowana wyżywa się na pracownikach niżej.
  • Odpowiedz
@JanTadeusz: no tak, bez demokracji wladze mieli porządni ludzie xD A już największy jej z tego że korporacyjny totalitaryzm nazywasz demokracja xD Gdzie ty masz demokrację w kapitalizmie? Ma właścicieli i managerów są wybory?
  • Odpowiedz
@malinq widzę że nie zrozumiałeś przekazu. Tutaj rządzi ktoś do tego nie przygotowany, bydło które powinno się słuchać. Inne bydło wybrało tą osobę na zasadzie właśnie demokratycznej. Równości ludzi wobec prawa. Jakby był system oparty na niedrożności społecznej wynikającej z umiejętności kultury etc to wtedy taka osoba nie miałaby prawa do pełnienia żadnej funkcji poza podstawową.
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: Jak ktoś coś ode mnie nagle chce na za dwie godziny, to odpowiedź standardowa że nie ma mnie w mieście i fizycznie nie jestem w stanie wrócić przed wieczorem nawet jakbym chciał.

No chyba że akurat nie mam nic pilnego do roboty, a prosi dobry ziomek na którego też zawsze mogę liczyć w nagłej sytuacji.
  • Odpowiedz