Wpis z mikrobloga

@Mega_Smieszek: moja menagerka raz do mnie zadzwonila godzine po pracy zeby wyslac majla, i to byl jej ostatni raz kiedy dzwonila do mnie po pracy cos zrobic xd Od razu powiedzialem ze jestem po pracy, leze w lozku z dziewczyna i zeby nie dzwonila i tyle.
  • Odpowiedz
brzmi jak Empik xD serio, żona tam pracowała kiedyś krótko i tam kierownicy mają takiego p-------a w mózgu xD

@markhausen Słyszałem podobne historie od byłych pracowników empiku - pomiatanie, wymaganie zostania do 2 w nocy i pilnowania ekipy co przegląda klimę czy wymienia pęknięte płytki podłogowe, robienie problemów z chęci wzięcia kilku dni wolnego. Słyszałem nawet historie o laskach z empiku które przez stres w pracy miały problem z zajściem w
  • Odpowiedz
  • 115
@Wink: Niestety to często jest przekazywanie mobbingu z góry. Dyrektorzy główni mobbingują regionalnych, regionalni kierowników, kierownicy zastepcó i całą załogę sklepu.
  • Odpowiedz
@wrth: czytaj chłopcze ze zrozumieniem. To nie ja byłem zatrudniony. BTW. Po dwóch dniach poradziłem aby się zwolniła. Odeszła po miesiącu takich cyrków. O miesiąc za długo.
  • Odpowiedz