Wpis z mikrobloga

@Mega_Smieszek: u mnie w robocie jak kierasowi puściły nerwy i kazał zostać załodze 2h dłużej to powiedzieli, żeby uważał co mówi bo ktoś może mieć włączony dyktafon w telefonie a wogóle to zle sie czują i spadają do chaty xdd
  • Odpowiedz
Jezus...wy tak macie w robocie? Dobrze, że pracuję na swoim od początku bo dnia bym nie wysiedział z taką ''kulturą'' pracy.
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek:

Tak ok 15 lat temu jedna moja ex pracowała w jakimś nike czy addidas przez jakiś czas w jednej z galerii w wojewódzkim. Może nie było takich durnych korespondencji ale też ludzie tam byli nakręceni jakby nie wiadomo jakie kariery robili, potrafili się czepiać dla samego czepiania, np ktoś tam stwierdzał że podłoga jest słabo umyta gdzie moja ex była pedantką, jak nie było nic do robienia bo wszystko
  • Odpowiedz
jak można być taka p---a i dawać sobą pomiatac xD

@swinkapl:
Pewnie wtedy jak:
- nie chce się często zmieniac pracy (bo w grę wchodzi 1-2 branże, ze względu na umiejętności)
- ma się doświadczenia z innych i wszedzie było podobnie (czyli na zasadzie, mozesz zmienić praće, ale to nic nie zmienia XDDD)
Generalnie jest to dosyć typowe w firmach, gdzie załoga jest na styk i jak tylko komuś coś
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: ja to chcialbym, by moi przełozeni byli na tyle glupi, żeby takie rzeczy pisali XD Sąd pracy, psychiatra, orzeczone wypalenie zawodowe z powodu mobbingu, dobry rok wolnego płatnego 100% + odszkodowanie ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: podoba mi się jak ta zastępczyni potrafi jakoś z dziewczynami załatwić żeby zostały, a kierowniczka próbuje zastraszać wszystkich wkoło i c---a jej to daje :D
  • Odpowiedz
@biceps35: beka ze ludzie w ogole odbieraja telefony z roboty po robocie XD cale zycie tego nie robilem, tak smao dodawanie na jakis komunikator- i potem ci w weekend tam wiadomosci wysylaja i czekaja kto odczyta XD
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: wszyscy oburzeni, bo kierowniczka to sucz, ale nikt nie widzi, ze tu nagle pracownik moze, wszystko da sie zrobic i jeszcze jaki kreatywny, zastepstw szuka
  • Odpowiedz