Aktywne Wpisy

Chicoxxx66 +101
Może mi ktoś wytłumaczyć jak człowiek ma założyć rodzinę w tym p-------n kraju?
Po pierwsze develozjebusy budują głównie metraż 35-50 po drugie ceny takiego kurnika oscylują w granicach 1 mln.
Przecież ktoś, kto ustalił sobie tak wielką marżę chyba z-----ł barana w ścianę.
#nieruchomosci
Po pierwsze develozjebusy budują głównie metraż 35-50 po drugie ceny takiego kurnika oscylują w granicach 1 mln.
Przecież ktoś, kto ustalił sobie tak wielką marżę chyba z-----ł barana w ścianę.
#nieruchomosci
jonasz68 +43
Do ludzi, który mówią, że nie każdy musi mieszkać w Warszawie czy Wrocławiu. Czy wy wiecie jak wygląda rynek pracy w mieście powiatowym, albo nawet wojewódzkim typu Białystok czy Kielce dla typowego absolenta szkoły wyżej kierunku finanse, czegoś prawniczego albo inżynieryjnego?
W powiatowym jest albo kołchoz trzyzmianowy, biedronka albo urząd, gdzie wszystkie stanowiska są obstawione po znajomości.
W małym wojewódzkim za to nawet jak jest jakieś pojedyńcze stanowisko w urzędzie czy mniejszej firmie
W powiatowym jest albo kołchoz trzyzmianowy, biedronka albo urząd, gdzie wszystkie stanowiska są obstawione po znajomości.
W małym wojewódzkim za to nawet jak jest jakieś pojedyńcze stanowisko w urzędzie czy mniejszej firmie

#logikarozowychpaskow #pracbaza #heheszki
źródło: temp_file8692025224578652865
PobierzTak ok 15 lat temu jedna moja ex pracowała w jakimś nike czy addidas przez jakiś czas w jednej z galerii w wojewódzkim. Może nie było takich durnych korespondencji ale też ludzie tam byli nakręceni jakby nie wiadomo jakie kariery robili, potrafili się czepiać dla samego czepiania, np ktoś tam stwierdzał że podłoga jest słabo umyta gdzie moja ex była pedantką, jak nie było nic do robienia bo wszystko
@swinkapl:
Pewnie wtedy jak:
- nie chce się często zmieniac pracy (bo w grę wchodzi 1-2 branże, ze względu na umiejętności)
- ma się doświadczenia z innych i wszedzie było podobnie (czyli na zasadzie, mozesz zmienić praće, ale to nic nie zmienia XDDD)
Generalnie jest to dosyć typowe w firmach, gdzie załoga jest na styk i jak tylko komuś coś
to wygląda jak bajt, bo ci ludzie dodają kontekst, żeby wykopki rozumiały o co chodzi
Po co do siebie mieliby pisać rzeczy o ktorych wiedzą i nie muszą o nich mówić xD
Ja bym w wolne w ogóle nie odpisywał na żadne smsy z pracy xD