Aktywne Wpisy

Melkovva_ +1
Lecimy z tym #glupiewykopowezabawy
Początek roku, druga połowa miesiąca, na szczęście już mam wodnika w znaku a w dzień urodzenia mam i imieniny i dzień babci xD więc wesoło xDDD
Początek roku, druga połowa miesiąca, na szczęście już mam wodnika w znaku a w dzień urodzenia mam i imieniny i dzień babci xD więc wesoło xDDD
źródło: 38444
Pobierz
fshm +47
Mieszkam w Kolumbii Brytyjskiej (Kanada) i od lat szlajam się po tutejszych lasach i dziczy, zahaczając też o szlaki w USA. Długie trasy 4x4, nocowanie na dziko, ognisko, kawa i po prostu święty spokój - to moja codzienność.
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w

#januszgieldowy #gielda
Oto 10 przykładów spółek, które istnieją na giełdzie od ponad 100 lat:
1. General Electric (GE) - Notowana od 1896 roku (do niedawna).
2. ExxonMobil - Powstała z fuzji w 1999 roku, ale jej korzenie sięgają Standard Oil, założonego w 1870 roku.
3. Procter & Gamble (P&G) - Notowana na giełdzie od 1891 roku.
4. Johnson & Johnson - Notowana od 1944 roku, ale firma została założona w 1886 roku.
5. Coca-Cola - Notowana na giełdzie od 1919 roku.
6. IBM - Powstała jako Computing-Tabulating-Recording Company (CTR) w 1911 roku.
7. American Tobacco Company - Notowana od 1901 roku (chociaż jej historia jako przedsiębiorstwa sięga wcześniejszego okresu).
8. PepsiCo - Powstała w 1965 roku, ale jej korzenie sięgają lata 1890.
9. 3M - Notowana na giełdzie od 1946 roku, z korzeniami sięgającymi 1902 roku.
10. Bristol-Myers Squibb - Powstała w wyniku fuzji w 1989 roku, ale jej korzenie sięgają końca XIX wieku.
@galicjanin: xD
@Prol1984: liczydła robili ? xd