Wpis z mikrobloga

#pathofexile
Jakim buildem startowaliscie w tej lidze?
Trochę mi się start ligi opoznił i chętnie posłucham wykopków, co tam teraz jest fajnego ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Nyarp: I działa Ci to? Wziąłem build od Zizarana i padam jak ściera w ostatnich aktach XD może coś źle robię ale akty robie trzeci raz i pierwszy raz tak padam.
  • Odpowiedz
  • 0
@feber akty robiłem innym skillem. Ja brałem od maciejczaka, fabule robisz firestormem. Mało padałem, przez całą fabule może z 15 razy. Nie mialem problemów z fabułą. Natomiast ice novą padam na mapkach tier 11 i nie idzie jakoś super jak to reklamowali. Mam tani gear i niezbyt mocny ale build był reklamowany jakoś #!$%@? muje S+ tier gdzie nawet z gówno złożonym buildem za 50 chaosow lajtowo t16 będziesz czyścił i
  • Odpowiedz
@Nyarp: Porównam sobie z tym od Maciejczaka bo w tej chwili to chcąc nie chcąc wszystkie lokacje muszę przebiegać bo jak chwile się zatrzymam to albo łapie blisko 0hp albo padam. Albo coś mocno popsułem.
  • Odpowiedz
@feber: Ja miałem gówno build i se fabułe lajtowo robilem xd firestormem se po prostu bilem i moby padały odrazu. A z gearem nie tryhardowalem przy fabulce, tylko chodzilem w jakims gownie, resow scapowanych tez nie mialem wszystkich i dawalem rade, takze sprawdz od maciejczaka pod lvl'owanie.
  • Odpowiedz