Aktywne Wpisy

maikeleleq +45
Wczoraj dostałem taką wiadomość od mamy, wuja od 4 miesięcy walczył z rakiem który rozprzestrzenił się momentalnie po organach… Nie wiem co jest grane ale ostatnio wokół mnie choruje tyle osób na raka że to jest niepojęte
- przyszły teść glejak
- sąsiad rak jelita
- znajomy ze wsi obok też trzustka
- dwóch ojców moich znajomych też zmarło na raka
Wszyscy w podobnym wieku czyli okolice 50/60 lat, efekt Czarnobyla czy
- przyszły teść glejak
- sąsiad rak jelita
- znajomy ze wsi obok też trzustka
- dwóch ojców moich znajomych też zmarło na raka
Wszyscy w podobnym wieku czyli okolice 50/60 lat, efekt Czarnobyla czy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Badmanek +139
#milliebobbybrown #logikarozowychpaskow #strangerthings
Nigdy nie zrozumiem, jak ona mogła doprowadzić się do momentu, że w wieku 21 lat wygląda na 41
Nigdy nie zrozumiem, jak ona mogła doprowadzić się do momentu, że w wieku 21 lat wygląda na 41
źródło: temp_file3989706549420523953
Pobierz

#czarnolisto
źródło: comment_Jvuns0N2TFt3ykhS9UdrciZALgp8vPfD
PobierzO jej przepracowanych traumach, a potem polgodzinnym placzu to nawet nie wspomne.
Nie dalem rady obejrzec w calosci.
źródło: obraz_2024-07-29_132046869
Pobierz@NitrousOxide: Kiedyś się mówiło wiejski głupek, dzisiaj to freethinker xD
@NitrousOxide: to że ktoś tak robi nie znaczy że będę zachowywał się jak lewactwo i zakłamywał rzeczywistość forsując swoją "prawdę".
Dyskryminacja mieszkańców wsi!
@NitrousOxide: konfiarze to w zdecydowanej większości frustraci, którym brakuje kompetencji w danych zagadnieniach i próbują to tłumaczyć swoim chłopskim rozumkiem, ale są to także onuce, antyszczepy, foliarze, rasiści, antysemici, fani płaskiej ziemi, katotaliby, homofoby, ksenofoby, i ludzie
@Jariii: Mówi się "wolnomyśliciel" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oglądałem wywiady Żurnalisty z Morawieckim i Obajtkiem i na pewno tak samo mocno ją przycisnął, nie?
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)