Aktywne Wpisy
Krole +6
Wpadłem na ten materiał YT i pod koniec sprawdziłem ile wydałem kasy na Steam i O: K---A
BTW ile wydaliście na gry w Steam?
jak sprawdzić: Pomoc - Pomoc techniczna Steam - moje konto - Dane powiązane z Twoim kontem Steam - Wykorzystane środki zewnętrzne
#gry #pcmasterrace #steam #komputery
BTW ile wydaliście na gry w Steam?
jak sprawdzić: Pomoc - Pomoc techniczna Steam - moje konto - Dane powiązane z Twoim kontem Steam - Wykorzystane środki zewnętrzne
#gry #pcmasterrace #steam #komputery
b0dyload +65
Otworzylem laptopa bo cos glosno chodzil.. Ja j---e :O jakbym oglądał Diune
Zastanawiam się czy nie kupić sobie jakiegoś kindla, bo czasem są fajne promocje na ebooki. Tylko nie wiem czy łatwo by mi było przeskoczyć na czytnik, bo zawsze czytałem książki w formie fizycznej.
#ksiazki #pytanie #kindle #czytajzwykopem #pytaniedoeksperta
Ja od lat na czytniku bo zajmuje dużo mniej miejsca. Nie wyobrażam sobie wozić tomiszcza na 900 stron codziennie ze sobą.
@moll: a to nie można czytać książek z legimi na czytniku?
@damienbudzik: Ja mam tak ze 200+ książek na półce za sobą, często kupuję książkę odstawiam na półkę i ściągam e-book z jakiegoś chomika bo mi się łatwiej czyta na kundlu :-) Jeszcze częściej przeczytam jakąś spiraconą książkę a jak mi się spodoba to kupuję fizyczna... i stawiam na półce :-)
Na początku trochę dziwnie, brakuje kartek ale po chwili zauważasz, że da się podświetlić bardzo delikatnie tło i można czytać w całkowitej ciemności, grube książki stają się lekkie, nie trzeba się męczyć z czytaniem w zagięcia przy szwie, można sobie powiększyć czcionkę i odsunąć czytnik dalej od oczu (wygodniej). Często czytałem papierowe książki w wannie, z kindlem trochę się boję ale jeszcze nie
No może poza tym, że raz na miesiąc akurat pada mi bateria jak już siądę na kiblu.
Na czytnikach ŹLE się czyta publikacje naukowe, techniczne, schematy, tabele.
Rewelacyjnie się czyta beletrystykę.
Czytanie pdf to mordęga - ale głównie z powodu formatowania dużej większości samych pdf do czytania jako strony A4.
Ogólnie - bardzo polecam.
dobra, przekonaliście. Myślicie, że dobrą opcją będzie Kindle Paperwhite w wersji 16GB? https://www.amazon.pl/kindle-paperwhite-16-gb-teraz-z-wyswietlaczem-68-i-regulowanym-podswietleniem-w-cieplym-kolorze-bez-reklam/dp/B09TMF6742/ref=sr_1_1?sr=8-1