Przesłuchałem wywiad z Zajaczkowską w podcaście Żurnalisty i muszę przyznać, że się zdziwiłem.
Ona jeszcze jeszcze bardziej głupia i nijaka niż myślałem. Mimo tylu lat w branży i mediach, składanie zdań, sposób wypowiedzi, zasób słów jak ktoś w 3 kl gim.
Cytat z Ewy Zurnalista: Jak wygląda Polityka od środka? Ewka: Brudo Ż: Jak bardzo brudno? E: Bardzo Ż: Co to znaczy? (jak z dzieckiem 5 letnim) E: yyyyyyy W polityce nie ma przyjaźni
xD
z drugiej strony, jeśli Warzechę podała jako kogoś, na kim się wzorowała, to czy można wymagać wiele...?
@Jariii: ludzie którzy nie zgadzali się z głównym nurtem to ci co wybrali hitlera. Szury tj. zarówno jacyś tradycyjni katolicy/monarchiści czy trockiści i inne komuchy to szły do obozów koncentracyjnych. Zawsze beka z idiotów co myślą, że jak podzielają wszystkie powszechne poglądy roku 2024 (bo nie 2014 i jeszcze nie 2034) to są jacyś nowocześni, mają 100% racji i te ich przekonania to wyszły z
@Neobychno: W jakich mediach, tych youtubowych telewizjach prawicowego ścieku? Tam prowadzenie "wywiadów" sprowadza się do tego, że prowadzący rzuci na początku jakieś ogólne pytanie, po czym gość gada przez pół godziny na temat albo o dupie Maryny, zaś prowadzący jedynie przytakuje. Stąd też czasem oburzenie fanów Konfederacji, kiedy ich idol pójdzie na prawdziwy wywiad z normalnym dziennikarzem, gdzie pytania są uporczywe i dociekliwe,
Ona jeszcze jeszcze bardziej głupia i nijaka niż myślałem. Mimo tylu lat w branży i mediach, składanie zdań, sposób wypowiedzi, zasób słów jak ktoś w 3 kl gim.
Cytat z Ewy
Zurnalista: Jak wygląda Polityka od środka?
Ewka: Brudo
Ż: Jak bardzo brudno?
E: Bardzo
Ż: Co to znaczy? (jak z dzieckiem 5 letnim)
E: yyyyyyy W polityce nie ma przyjaźni
xD
z drugiej strony, jeśli Warzechę podała jako kogoś, na kim się wzorowała, to czy można wymagać wiele...?
#konfederacja #polityka #bekazprawakow #bekazkonfederacji #4konserwy
Komentarz usunięty przez moderatora
@Neobychno: tu akurat dobrze zrobiła. gość ma w------e na poprawność polityczną i barwy partyjne.
@Jariii: ludzie którzy nie zgadzali się z głównym nurtem to ci co wybrali hitlera. Szury tj. zarówno jacyś tradycyjni katolicy/monarchiści czy trockiści i inne komuchy to szły do obozów koncentracyjnych. Zawsze beka z idiotów co myślą, że jak podzielają wszystkie powszechne poglądy roku 2024 (bo nie 2014 i jeszcze nie 2034) to są jacyś nowocześni, mają 100% racji i te ich przekonania to wyszły z
@Neobychno: W jakich mediach, tych youtubowych telewizjach prawicowego ścieku? Tam prowadzenie "wywiadów" sprowadza się do tego, że prowadzący rzuci na początku jakieś ogólne pytanie, po czym gość gada przez pół godziny na temat albo o dupie Maryny, zaś prowadzący jedynie przytakuje.
Stąd też czasem oburzenie fanów Konfederacji, kiedy ich idol pójdzie na prawdziwy wywiad z normalnym dziennikarzem, gdzie pytania są uporczywe i dociekliwe,
@WielkiNos: nie ma to jak wyborcy konfedopisu. To się nazywa elokwencja. A i przy okazji w ryj można zarobić.