Przesłuchałem wywiad z Zajaczkowską w podcaście Żurnalisty i muszę przyznać, że się zdziwiłem.
Ona jeszcze jeszcze bardziej głupia i nijaka niż myślałem. Mimo tylu lat w branży i mediach, składanie zdań, sposób wypowiedzi, zasób słów jak ktoś w 3 kl gim.
Cytat z Ewy Zurnalista: Jak wygląda Polityka od środka? Ewka: Brudo Ż: Jak bardzo brudno? E: Bardzo Ż: Co to znaczy? (jak z dzieckiem 5 letnim) E: yyyyyyy W polityce nie ma przyjaźni
xD
z drugiej strony, jeśli Warzechę podała jako kogoś, na kim się wzorowała, to czy można wymagać wiele...?
@Neobychno: Na pytanie jak to się w ogóle tak dokładnie stało, że wkroczyła w świat polityki też nie odpowiedziała. "Aaa poszłam se przez przypadek na spotkanie z JKM i potem zaczęłam rozdawać ulotki a potem nagle wybrali mnie na rzecznika, bo nie było chętnych". Zero konkretów.
@mocarny_knur ja narazie przesłuchałem połowę, ale sposób w jaki się wypowiada, czy jakich uzywa słów jak chociażby gimbaza, czy to jak opowiadała że miała duze wsparcie 16, 17 czy 18 kuców, którzy jej kibicowali ciekawe czemu (⌐͡■͜ʖ͡■)
@mocarny_knur nie wiem, nie słucham żurnalisty. Włączyłem, żeby posłuchać dłuższych wypowiedzi Pań z konfederacji, z racji tego że się z nimi nie zgadzam. Jak kogoś krytykuje, to wole sobie wyrobić własne zdanie niż ślepo iść za tłumem
Ona jeszcze jeszcze bardziej głupia i nijaka niż myślałem. Mimo tylu lat w branży i mediach, składanie zdań, sposób wypowiedzi, zasób słów jak ktoś w 3 kl gim.
Cytat z Ewy
Zurnalista: Jak wygląda Polityka od środka?
Ewka: Brudo
Ż: Jak bardzo brudno?
E: Bardzo
Ż: Co to znaczy? (jak z dzieckiem 5 letnim)
E: yyyyyyy W polityce nie ma przyjaźni
xD
z drugiej strony, jeśli Warzechę podała jako kogoś, na kim się wzorowała, to czy można wymagać wiele...?
#konfederacja #polityka #bekazprawakow #bekazkonfederacji #4konserwy
@Latarenko: ale pod filmikiem nie chwalą wywiadu z filmiku, tylko wystąpienie w europarlamencie - tak się szczegółu przyczepię ¯\(ツ)/¯
@Jariii: Kadry konfy w jednym zdaniu: nawet na obiekt spermienia dają mężatke z dzieckiem nieznanego ojca
Szooooook
@yahoomlody: nie wiem co robi, ale widziałem ją na Tinderze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co tam jeszcze komicznego było?
Włącz sobie Bryłke, ona się np. chichra na okrągło