Aktywne Wpisy

chlopiec_kucyk +47
#alkoholizm #pytaniedoeksperta #wykop30plus
Witam Was Mirasy. Zwracam się do Was z pewnym pytaniem, jestem 32 letnim alkoholikiem (ostre chlanie i piekielne zjazdy a nie piweczka były), który od pół roku jest trzeźwy jak niemowlę.
Mam od miesiąca pewne objawy - bezsenność, i to nie taka, że snuję się zmęczony, śpię na siłę 3 max 4 godziny na dobę i resztę dnia i nocy chodzę nakręcony jak
Witam Was Mirasy. Zwracam się do Was z pewnym pytaniem, jestem 32 letnim alkoholikiem (ostre chlanie i piekielne zjazdy a nie piweczka były), który od pół roku jest trzeźwy jak niemowlę.
Mam od miesiąca pewne objawy - bezsenność, i to nie taka, że snuję się zmęczony, śpię na siłę 3 max 4 godziny na dobę i resztę dnia i nocy chodzę nakręcony jak
źródło: 1000008906
Pobierz

Dlaczego ludzie tacy są. Dasz palec a będą chcieli całą rękę. Zdarza mi się podwozic koleżanke z pracy w szczególności z drugiej zmiany gdzie po 22 komunikacja trochę słabo albo koleżanka musiałaby z przesiadkami. Raz, drugi, trzeci podwioze. Zawsze się dopytuje, czemu nie zrobi prawa jazdy, może by było łatwiej. Mówię na swoim przykładzie, że się zaparlam, zrobiłam i jest mi teraz łatwiej, jestem mobilna. Odpowiedzi są w stylu: aaa wiesz, bo to wszystko kosztuje, zawsze ktoś cię z pracy podwiezie, nie wiem po co mi prawo jazdy, utrzymanie auta kosztuje. Mówię owszem, to prawda, utrzymanie auta kosztuje ale rekompensuje i tak wszystko. Kolezanka tak jak ja pracuje już 8 lat i z każdym razem ma problemy z dojazdem po 22. Sama się nie utrzymuje, mieszka z siostrą która ma auto ale zawsze szuka jelenia do podwiezienia. Powiedziałam w końcu dosc, płacisz 90 zł na miesiąc to będę cie podwozić nawet i po 1 zmianie. I się zaczęło oskarżanie, że nie jestem taka dobra, co to za ze mnie koleżanka, zydze po 22 ja podwiezc, na mieście niebezpiecznie itp.
Puenta taka, że znalazła jelenia, który ja zawozi do domu po tej 22 a chłop rowniez ma na 6 rano do roboty. Sama się chwaliła i się z tego śmiała. Jestem baba ale ja tych bab normalnie nie rozumiem
#zalesie #rozowepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Zaakceptował: mkarweta
─────────────────────
· Zaakceptował: mkarweta
Ale na pewno nie można się wtedy wysługiwać innymi. Skorzystałbym z podwózki tylko jakby ktoś miał akurat po drodze, i gdy kogoś podwoziłem to dokładnie tak to działało, nigdy nie chcieli zmiany trasy tylko wysiadali gdzie się wspólna część kończyła, i było
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi