Aktywne Wpisy

mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Tldr: dziewczyna narzeka że przestałem się starać o związek
Cześć mirasy. Mam problem natury sercowej. Jestem z dziewczyną już prawie 3 lata. Ja mam 29, ona 28. Mieszkamy razem w moim mieszkaniu. Coraz częściej przewija się temat ślubu, z inicjatywy dziewczyny. Jednocześnie ciągle słyszę pretensje do mnie:
- "nigdzie mnie nie zabierasz"
- "nie chodzimy na randki"
Tldr: dziewczyna narzeka że przestałem się starać o związek
Cześć mirasy. Mam problem natury sercowej. Jestem z dziewczyną już prawie 3 lata. Ja mam 29, ona 28. Mieszkamy razem w moim mieszkaniu. Coraz częściej przewija się temat ślubu, z inicjatywy dziewczyny. Jednocześnie ciągle słyszę pretensje do mnie:
- "nigdzie mnie nie zabierasz"
- "nie chodzimy na randki"

Kearnage +61

źródło: temp_file5255518333593618580
PobierzOgólnie to nie jest głupie, bo ma od razu odsiać tych nieco mądrzejszych. Po co rozmawiać z setką idiotów, którzy będą mieć jakieś wątpliwości, pytania i zmarnują Twój czas? Najlepiej od razu szukać turbodebili, którzy uwierzą
@Kawa_z_cynamonem: umysłami biedaków wciągniętych w mlmy
@Einstein_z_wypoku: bo to pretensjonalne miejsce kojarzące się z bogactwem, gównostyl budynków i blichtr im się podoba tak jak ruskich oligarchom bez gustu. Uważam, że paradoksalnie w tym mają rację; Dubaj świetnie pasuje do charakteru Mlmowca. To wydmuszka do lansowania się dla nowobogackich, a
Mam nadzieję że pomogłem.
@Mysteri0nke: proszę nie obrażać kalarepy. ( ͡° ʖ̯ ͡°)