Aktywne Wpisy

Sharazsugar +2
Poznałam dzisiaj nową laskę w kawiarni na uczelni - Zuzia, pierwszak z psychologii. Siadła przy moim stoliku bo nie było miejsca i od razu zaczęła gadać. I wecie co... czułam się jakbym słuchała siebie sprzed 100 lat lol
Ta dziewczyna to jest jakaś maszyna do plotek - przez godzinę opowiadała mi kto z kim na roku, że Kuba z jej grupy ma fajne oczy, że w weekend była na jakiejś imprezie w akademiku
Ta dziewczyna to jest jakaś maszyna do plotek - przez godzinę opowiadała mi kto z kim na roku, że Kuba z jej grupy ma fajne oczy, że w weekend była na jakiejś imprezie w akademiku
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ostatnio usłyszałem o spółkach offshore i jestem ciekaw tego tematu i chciałbym się w niego zagłębić. Znajdzie się jakiś insider który mi opowie o tym temacie i powie gdzie można o nim zgłębić wiedzę.
#offshore #podatki #biurokracja #biurokratyzacja #wolnyrynek #taxes #tax #pytaniedoeksperta #firma
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Np taki keydrop jak oni na początku założyli tą stronę to zarejestrowali tą firmę na cyprze i pod adresem wirtualnym, podobnie te wszystkie krypto scamy i inne jak oni zakładają tam firmy?
─────────────────
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta