Aktywne Wpisy
chris3d +91
Jestem tak stary, że pamiętam, że Wykop z początku był polską kopią digg.com (nawet nazwa ta sama tylko po polsku)
#ciekawostki #wykop
#ciekawostki #wykop
Corrny +23
Ja p------e, jak ja kocham życie. Właśnie pije sobie drinka z różową na Teneryfie, najedzony tapasami. Nic mi więcej nie potrzeba, oglądam sobie zachód słońca. Przypominam najedzony tapasami, więc zero potrzeb, zero testosteronu, nie muszę z nikim walczyć, bo nie ma po co. Mam hajsy, mam jedzenie i bezpieczeństwo. Pozdrawiam.
#teneryfa #mojezdjecie #podrozujzwykopem
#teneryfa #mojezdjecie #podrozujzwykopem
po jakiś 2 latach zostałem uniewinniony w sprawie karnej o kierowanie gróźb pozbawienia życia (xD ?) a wyrok się w końcu uprawomocnił
początkowo sąd w wyroku nakazowym uznał mnie za winnego, ale zdecydowałem się walczyć o swoje
miałem ciężkiego (dosłownie i w przenośni) przeciwnika w postaci wykładowcy/doktora prawa, radczyni prawnej, i jednocześnie mojej ex
robiono ze mnie osobę niezrównoważoną psychicznie, agresywną, n-------a, była wykorzystała każdą możliwość żeby mi dopiec (co nawet sąd zauważył w uzasadnieniu do wyroku)
na prawnika wydałem w sumie jakieś 12k
jak będę miał siły i nie będzie mi nic groziło prawnie to opiszę co mogę (chce żeby się ode mnie o----------a, a wiem że śledziła mojego wykopa)
póki co tańczę po mieszkaniu do https://www.youtube.com/watch?v=
#gownowpis #wyrok #sadowehistorie
ale jeśli w dzisiejszych czasach kobieta, radca prawny, doktor prawa (administracyjnego xd) przegrywa w sądzie, to chyba nie było podstaw ( ͡° ͜ʖ ͡°),
było 2 oskarżycieli: prokurator złożył apelacje na 1,5 strony, a moja była jako oskarżyciel posiłkowy na 37 stron :D
dowody które dostarczyła to była
typowa administratywistka, nawalić ścianę tekstu i weź tu później się do tego odnieś xD
No i co by nie mówić, sądy może i są wolne, ale jednak sprawiedliwe. No chyba, że trafisz na pisowskiego nominata (nie bez powodu robili zawrotne kariery w tym systemie) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i poczekaj jeszcze na ewentualną kasację (pewnie na 100 stron xD)
Teraz kontrsprawę musisz ogarnąć żeby ci zwróciła hajs
mnie cała impreza kosztowała:
6k reprezentacja w głownej rozprawie
3k reprezentacja w rozprawie apelacyjnej
500 pln za każdorazowe wstawienictwo (np. zeznania na policji, odebranie dowodów z policji, obecność na rozprawie rozprawy). Na oko wydałem ponad 12k, które na szczęście płaciłem w
zasądzono 1800 PLN zwrotów kosztów - ja p------e :D, sądy to jest jeden wielki k---a scam a wszyscy prawnicy to sępy
2 lata w plecy pełne stresu i łez,
Ale
jakiCHś ヽ( ͠°෴ °)ノ