Natomiast kobiety traktuja was jak gabki emocjonalne na swoje problemy,
@mirko_anonim: taki z ciebie chadlite, a robisz za tampon? jako chadlite powinieneś mieć właśnie dostęp do tego "zakochana po uszy", wiec skąd ten płacz? 2/10
@mirko_anonim nie dziwię się że dodane przez anonim bo nawet anonimowym nickiem ciężko się pod tym podpisać XD szkoda bo nawet to nie jest dobry bait/troll
Natomiast kobiety traktuja was jak gabki emocjonalne na swoje problemy, spowiadaja wam sie ze wszystkich trosk, watpliwosci, niedecyzyjnosci, braku pomyslu na siebie. TY masz wymyslic zdjęcie dla niej, TY masz zadecydowac gdzie idziecie
@mirko_anonim skoro spotykasz się z różowymi niezobowiązująco, to czego oczekujesz po takiej relacji? Grupa badawcza odpowiada założonej tezie, ale brakuje grupy kontrolnej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Właśnie byłem w biedronce i mam hot tejk na czwartek.
Wbrew temu, co twierdzą jakieś prawaki i ich klakierzy, płacenie gotówką w sklepie nie jest domeną antysystemowców i libertarian, opierających się państwowej kontroli.
Jest domeną starych bab, meneli, robotników płacących o 7 rano za setkę oraz ludzi z wypisanym na twarzy opóźnieniem umysłowym.
@mirko_anonim: taki z ciebie chadlite, a robisz za tampon? jako chadlite powinieneś mieć właśnie dostęp do tego "zakochana po uszy", wiec skąd ten płacz? 2/10
@mirko_anonim:
@AlienFromWenus: no wcale, wiadomo
O to ciekawe, bo mnie traktują jak powietrze, ale w sumie mam to gdzieś, bo i tak żadna już nie spełnia moich wymagań.
CZyli pato.