Wpis z mikrobloga

• 140
@PokemonowyRambo to jest nic. Na tv nie mam ublocka to potrafią już na starcie dać 50 s reklam z napisem że dzięki temu reklamy w trakcie filmu są krótsze (no dziękuję pan youtube)

A pamiętam czasy gdy reklam na yt nie było (jestem stary xd) albo były 5 s i pomiń. A potem z 5 do 7 i tak do dziś - przeproście Polsat bo już nie są liderem.
  • Odpowiedz
  • 3
@Ilirian wczoraj na fb wszedłem w komentarze pod artykułem o cenach kibli nad morzem. I połowa to była właśnie ta kategoria zjebów - co, nie stać 5 ziko na kibel. Ktoś to musi czyścić itp itd.

Tak samo jak dochód z premium trafia do twórcy to kasa z kloca w platnym toitoi trafi do babci klozetowej (czy raczej poborcy a to nie jest to samo xd)
  • Odpowiedz
@jobzpaticzku2: ja mam adblock wszędzie gdzie się da, jeszcze do niedawna zaciskałem zęby oglądając na tv bo już nie chciało mi się kombinować, ale jak zaczęli puszczać mi reklamy w trakcie live zamiast tylko przed to już dla mnie było za wiele, zainstalowałem SmartTube na tv i śmiga elegancko, nawet segmenty sponsorowane pomija samo ( ͡° ͜ʖ ͡°) UI mogliby tylko poprawić, najlepiej na to youtubowe
  • Odpowiedz
@Ilirian: +1
Menele takie jak @jobzpaticzku2 chcą mieć internet jak sprzed 2015 roku, wszystko podane za darmo pod gębe, ale nie tak działa kapitalizm. A jego porównanie do kibli nad morze? Tylko menel mógł to napisać, bo nie może za free osrać kibla. Podcierać się też nie podciera pewnie bo papier toaletowy to spisek xD
  • Odpowiedz
@jobzpaticzku2: Na czym Wy przegladacie YT? Ja od kilku lat nie widzialem ani jednej reklamy. Czy to na poczatku filmiku, w trakcie czy podczas przewijania. XD Smigam na FireFoxie, mam 2 rozszerzenia jak PrivacyBadger i Ghostery i nigdzie nie pojawiaja mi sie reklamy. Obojetnie czy YT, Wykop, poczta elektroniczna, allegro, ebay itd itp, nigdzie!
Jedyny mankament jest taki ze niektore stronki probojac przebic sie przez zabezpieczenia skacza, ale reklama sie
  • Odpowiedz
Ludźmi kupującymi premium gardzę bardziej niż tymi bez adblocka bo oni dokładają się do tworzenia monopolu google

@Ilirian japa tam robaku. Nie zapłaciłeś i teraz sumienie cię gryzie złodzieju dlatego sam gardzisz sobą podświadomie. Nie podoba się monopol to NIE OGLĄDAJ zamknij przeglądarke jak masz honor. Ale nie masz bo jesteś robakiem.
bedejutro - >Ludźmi kupującymi premium gardzę bardziej niż tymi bez adblocka bo oni d...

źródło: temp_file3747264522624568255

Pobierz
  • Odpowiedz