Aktywne Wpisy

jmuhha +44
Ktoś mi wyjaśni czemu nowe auto pod Barlinkiem rozpadło się w pół?
źródło: 1000017746
Pobierz
SzubiDubiDu +60
W gorących jest wpis "Tak wygląda niebo" i poniższe zdjęcie.
Ja p------e xD tak to wygląda piekło. Nie wiem skąd się utarł pogląd, że chłop lat 28 czy 30 powinien sobie szukać laski 18-22 wiosen. Powiem wam tak chłopy: jeżeli jesteście w okolicy 30stki i dobrze wam się trzyma z takimi małolatami to znak, że utknęliście w rozwoju i to mocno. Ostatnio w ramach przysługi woziłem kuzynkę lat 18 i jej koleżanki
Ja p------e xD tak to wygląda piekło. Nie wiem skąd się utarł pogląd, że chłop lat 28 czy 30 powinien sobie szukać laski 18-22 wiosen. Powiem wam tak chłopy: jeżeli jesteście w okolicy 30stki i dobrze wam się trzyma z takimi małolatami to znak, że utknęliście w rozwoju i to mocno. Ostatnio w ramach przysługi woziłem kuzynkę lat 18 i jej koleżanki
źródło: 6642791caeed81f6c1c0d8fb6c313ce07ecdbeb60b6d9712fce953b87a8ec136
Pobierz

Tu nie ma z czym dyskutować.
Więc przestańcie zwalać swoją własną degenerację na polityków, pieszych i rowerzystów i po prostu zacznijcie w końcu jeździć zgodnie z przepisami.
#samochody #drogi #prawojazdy #polskiedrogi
źródło: z27818982IH
Pobierz@miku555: ¯\(ツ)/¯
Co mi ze sprawdzania wypadkow smiertelnych, skoro zarowno rower w porownaniu z samochodem jest mniej "zabojczy", jak i ilosc rowerzystow vs ilosc kierowcow jest diametralnie inna. Takie statystyki o niczym nie mowia i niczemu nie sluza.
Żeby społeczeństwo chodziło jak żyleta.
Komentarz usunięty przez moderatora
@miku555: zapraszam na Bałkany! O, znajomy jedzie z naprzeciwka, to zatrzymajmy się tutaj na środku drogi, opuścimy szybę i pogadajmy! Ograniczenie do 40, klif bez barierki, mgła, kamienie na drodze i serpentyna? To idealny moment żeby wyprzedzać na trzeciego! Kierunki na rondzie? Po co? Przecież widzisz że wjeżdżam 50 więc wiadomo że będę zaraz
Polecam wizytę w Serbii, a najlepiej w Gruzji. I tak: kultura jazdy w Polsce się niesamowicie poprawiła przez ostatnie lata. Począwszy od traktowania pieszych, po
Jedynie co się poprawiło to zachowanie względem pieszych ale tylko na pasach chociaż stań z rowerem przy pasach (prowadząc go) to staniesz się dla kierowców niewidoczny XDDD
Jakbyś umiał korzystać z głowy i miał jakiś RiGCz to byś wiedział, że nie ma takiej statystyki, a jedyne co jest faktem to to że jesteś miernotą drogową, która ma psychozę i dostaje wścieklizny jak jest wyprzedzana xD