Aktywne Wpisy

ZnUrtem +22
#perfumy
Następuje próba rozebrania Creed Aventus z baniaka o nowej pojemności 490 ml (dotychczas 500 ml). Być może ze zmianą litrażu poszła zmiana formuły i poprawiły się parametry? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) ¯\(ツ)/¯
Potrzeba chętnych na min. 400 ml i zamawiam wiaderko w StylSopot. Z racji sporej ilości soku odlewam od min. 10 ml co by mieć mniej roboty. Aha, prośba o przemyślane i wiążące deklaracje bo do "zamrożenia" jest 3,5 k.
Umownie zbieram chętnych do wtorku - jeśli się nie uda #rozbiorka należy uznać za anulowaną :(
Creed Aventus w
Następuje próba rozebrania Creed Aventus z baniaka o nowej pojemności 490 ml (dotychczas 500 ml). Być może ze zmianą litrażu poszła zmiana formuły i poprawiły się parametry? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) ¯\(ツ)/¯
Potrzeba chętnych na min. 400 ml i zamawiam wiaderko w StylSopot. Z racji sporej ilości soku odlewam od min. 10 ml co by mieć mniej roboty. Aha, prośba o przemyślane i wiążące deklaracje bo do "zamrożenia" jest 3,5 k.
Umownie zbieram chętnych do wtorku - jeśli się nie uda #rozbiorka należy uznać za anulowaną :(
Creed Aventus w
źródło: Creed Aventus
Pobierz
lepaq +265
źródło: GTaI6L7WEAAlh09
Pobierz

Tu nie ma z czym dyskutować.
Więc przestańcie zwalać swoją własną degenerację na polityków, pieszych i rowerzystów i po prostu zacznijcie w końcu jeździć zgodnie z przepisami.
#samochody #drogi #prawojazdy #polskiedrogi
źródło: z27818982IH
Pobierzźródło: temp_file5777654047124156603
PobierzWłączanie się do ruchu na ekspresowych czy autostradach bądź wyprzedzanie to dramat mając gówno pod maską. Potem taki delikwent dojezdza do końca rozbiegowego i zatrzymuje się do zera bo przez pareset metrów nie był w stanie bezpiecznie zmienić pasa.
Op wrzucil wszystkich do jednego wora, hurr durr mordery bandyci piraci. WSZYSCY POLACY KIEROWCY.
Wiec wrzucilem mu filmik ze jednak nie wszyscy.
Nie odnioslem sie do zadnych statystyk, nic nie napisalem o porownaniach, wrzucilem filmik i
@WybuchowyCzajnik: jak wyżej. Włochy w sumie też nie były tragiczne, aczkolwiek tutaj mam doświadczenie jedynie ok. 2500 tys. km po północy. Raz mi tylko jakiś pajac podjechał pod zderzak i mrugał gdy wyprzedzałem tira i byłem dosłownie na wysokości jego naczepy, a
@r5678: #!$%@? i frustracja na drodze to nie jest przywilej. Łamiąc przepisy to ty jesteś niżej w hierarchii i to ty masz się dostosować do jadących prawidłowo.
polowa komentarzy: WCALE NIE BO WE WLOSZECH I W SERBII JEZDZA GORZEJ
To ze gdzies jest gorzej to nie znaczy, ze mamy akceptowac to ze w polsce jest #!$%@?, bo przeciez GDZIES JEST ZAWSZE GORZEJ. Polskie drogi sa w #!$%@? niebezpieczne i nie chodzi tutaj o sytuacje gdzie trabia jak #!$%@? jak we wloszech albo ze trykaja sie zderzakami w korku jak we