Wpis z mikrobloga

nsfw
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 228
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vanlid: ale tu chodzi wlasnie o gwiazdy typu wiesz Emma hix, Kimmy granger, Autumn Falls, Tiffany tattum czy little caprice, ciekawe czy sa takie oferty, raczej na stronach nic nie ma;ppp
  • Odpowiedz
  • 0
@staley Takie najbardziej znane, które wymieniłeś raczej są zarezerwowane dla bardzo bogatych lub jakichś szejków nawet. Susy Gala myślę, że by Ci zrobiła mega dobrze. Chyba, że nie jest w Twoim typie.
  • Odpowiedz
@Sylvio19: To chyba bait albo jestes niezlym debilem... serio myślisz,że da ci to szczescie?Daje reke uciac ze sie rozczarujesz i bedziesz tego zalowal.Typiara na zdjeciach slabo wyglada a co dopiero na zywo... ludzie serio szukaja szczescia w swiecie zewnetrznym zamiast popracowac nad swoim wnetrzem.
  • Odpowiedz
@RudyZibi: a no dziwić się nie ma co , facetom przy jaszczurach też nie staje jeżeli jesteś 3 na 10 to ciesz się że chociaż szparkę zobaczyłeś jakiejś ładnej .
  • Odpowiedz
  • 29
@Onaaa20: Jeśli moje pieniądze na które ciężko pracuje mają być przepijane przez menela, to wole je wydać na własne przyjemności, ale niech każdy robi sobie co chce ze swoją kasą :) Nie wiem o co ten ból d--y
  • Odpowiedz