Wpis z mikrobloga

nsfw
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 228
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sylvio19: Pamiętaj, żeby wszystko uwiecznić (ʘʘ)
A co do samej akcji to ona ma się trząść na widok twojego interesu i na koniec po udanej dla Ciebie zabawie....
Jeśli to Twoje marzenie, to je spełnij, ale za 9 kafli, to ja bym chyba znalazł sobie kilka ładnych panienek na miejscu, za 14 tym bardziej. Za połowę tej kwoty można mieć codzienne uciechy przez minimum 2 tygodnie
  • Odpowiedz
  • 8
@radek-kedar: Każdego tak pouczasz co ma robić z własnym życiem? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Może zostań mędrcem i nauczaj skoro tak bardzo to lubisz. Sensownych aktywności w życiu mi nie brakuje, o to się nie musisz martwić :)
  • Odpowiedz
  • 6
@radek-kedar: no ja też myśle o wszystkich normalnych rzeczach + czasami lubie sie wybrać na tripa zeby dobrze poruchać. Nie rozumiem o co ty masz taki ból d--y? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Laska nie wygląda jakoś powalająco, ale może przynajmniej zna się na rzeczy. Skoro jest twoją ulubioną to "coś" przecież musiałeś w niej zobaczyć. Obyś nie pożałował, powodzenia.
  • Odpowiedz
@klamkaodokna: na jakimś anglojęzycznym forum widziałem innego gościa, który pisał recenzje właśnie takich wizyt u gwiazd p---o.
@Sylvio19 może to pora na nowy tag i zostaniesz naszym polskim "recenzentem"? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Prawdę mówiąc to sam bym parę takich tripów zrobił. Kiedyś sprawdzałem i taka jedna gwiazdka miała akurat wpisane aż 6k euro za krótszą "wizytę", a wcale taka rozpoznawalna nie jest (ma cennik
  • Odpowiedz
  • 7
@qwenti: nie czujesz się dobrze, bo angażowałeś się emocjonalnie i zostałeś zraniony. W moim przypadku to tylko s--s i zabawa. Przecież to są całkowicie inne sytuacje :)
  • Odpowiedz