Aktywne Wpisy
Czy za 3-5 tys. da się kupić jakieś auto w które nie będzie trzeba władować 20 tys. w naprawę, żeby przeszło przegląd? Na jakie modele zwracać uwagę (zarówno pod kątem pozytywnym ale i też negatywnym).
Moje wymagania:
- radio
- klimatyzacja
- oszczędny silnik
Moje wymagania:
- radio
- klimatyzacja
- oszczędny silnik
Kearnage +93
A co do samej akcji to ona ma się trząść na widok twojego interesu i na koniec po udanej dla Ciebie zabawie....
Jeśli to Twoje marzenie, to je spełnij, ale za 9 kafli, to ja bym chyba znalazł sobie kilka ładnych panienek na miejscu, za 14 tym bardziej. Za połowę tej kwoty można mieć codzienne uciechy przez minimum 2 tygodnie
@Aster1981 ostatnio jak patrzylem to 2k dolków
A tu Mireczek konkretnie realizuje marzenia, tak trzymac! :)
https://www.instagram.com/missecobrasil_/
i bylo fajowo, bardzo fajna perspektywa w kontekscie takim, ze w dzisiejszych czasach na tinderach jakies 4/10 oczekuja, ze bedzie sie o nie walczyc xD
@Sylvio19 może to pora na nowy tag i zostaniesz naszym polskim "recenzentem"? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Prawdę mówiąc to sam bym parę takich tripów zrobił. Kiedyś sprawdzałem i taka jedna gwiazdka miała akurat wpisane aż 6k euro za krótszą "wizytę", a wcale taka rozpoznawalna nie jest (ma cennik
Dla ciebie to było "takie obracanie". Dla niej kolejny dzień (noc) w
@Sylvio19: No masz f----z na baby podobne do chłopów imho ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zaplusowałem, wołaj po.