Wpis z mikrobloga

Chyba kazdy artysta (tzn nie-muzyczny) mowi "wena" a ja mam jakas traume i zawsze mowie natchnienie, choc rozumiem, ze wena jest bardziej ekonomicznym slowem. Podejrzewalem siebie o tarczyce, bo babka i jej 5 siostr chorowalo. Guza tarczycy mam i wyksztalciuchy konowaly pier.dola ze to niegrozne. otoz nie, wplywa na cala gospodarke, metabolizm i inne chuye muje.

Dobra, wlasnie przeczytalem co napisalem, i pomimo, ze niby cie pomylilem to tresc sie nadal zgadza
  • Odpowiedz
  • 0
@JackBauer666: właśnie biorę lek na to ale niewiele pomaga. Nie mam już tego zapału żeby coś robić albo chociaż grać w gry. Teraz po powrocie z tyrki tylko bym pospał i pogapił sie w komputer. Nic chęci do działania.
  • Odpowiedz
  • 0
@JackBauer666: ja mam znajomego mam 40 lat ale wyglądam ponoć na 34 max. Ziomek ma 26 i mnie "adoptował". Ale on do 22 robi więc po pracy i tak nigdzie nie chodzimy. Tzn czasem wyskoczymy do sklepu ale to rzadkość. Najgorzej że moje wady powodują że nie mam ani odrobiny odwagi żeby coś sie odezwać do dziewczyn...jak sobie pomyślę że nic nie mam nawet doskonałego zdrowia to mi słabo i
  • Odpowiedz
@Foxbat: Dobrego masz zioma. Ja 35 ale laski zaczely mowic, ze jestem stary gdy mialem dokladnie 26 lat i tak to sie juz ciagnie. Dopoki nie znaja metryki to wszystko super, a potem juz c--j. Nawet 116sos.pl nie potrafi mi pomoc, bo wiedza tyle co i ja
  • Odpowiedz
@Foxbat: Ta a w rzeczywistosci same szukaja banku spermy a najlepiej frajera ktory odchowa nie swojego bombelka za to ze da od śfinta. Z kolei mlodsze to trzaby walczyc z ich starymi, bo jak to tak roznica wieku, to nie po bobrzemu
  • Odpowiedz