Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ostanio dwa wpisy wyżej szitpostowal koło mnie wypisz wymaluj taki p0lacki łepek. Morda jak z kroniki kryminalnej wzięta, piękne”

@Notes: o, pierwszy kopiuj wklej z brokułem na głowie się zesrał xD
  • Odpowiedz
  • 18
@Notes: ale to nie jest przywalanie się, bo oni lepiej wyglądają od przeciętnych typów za czasów gdy ja byłem młodzieżą, ale ten mem jest zabawny przez to jak bardzo podobni są do tej postaci, gdy chodzi się po galeriach handlowych podobieństwo wielu nastolatków jest uderzające, to nie jest gnębienie, bo to nie jest nic negatywnego
  • Odpowiedz
@Bananek2: Ech sąsiad ma dwóch młodych synów i już mają takie z-----e włosy robione na lokówce od matki xD
Tylko rozumiem ich próbę zakrycia niedoskonałości z przodu głowy, bo u ojca mocno zakola już zataczają krąg 360 stopni, a geny są nieubłagane.
Z drugiej strony, czy taka fryzura nie niszczy szybciej włosów i próby robienia piórków by zakryć zakola od młodego wieku nie spowoduje jeszcze szybszego niszczenia włosów, wypadania i
  • Odpowiedz
@Bananek2 ale ja w sumie nie napsialem żadnego komentarza do ciebie ;) wbrew pozorom ten mem jest neutralny. Paskudne są tylko komentarze pod nim gdzie typy robią sobie wizualizacje według własnych urojeń.
Bo o ile widząc twój memik można nawet prychnąć pod nosem to pisanie o mordach vifonow i inne komentarze nacechowane negatywnymi emocjami w kontekście gnębienia przegrywow są wręcz żenujące
  • Odpowiedz
  • 0
@Notes: dla mnie morda też jest neutralne, bo o swojej twarzy też mówię morda, a vifon to rodzaj fryzury co też moim zdaniem nie jest obraźliwe

jeden napisał

vifonik musi
  • Odpowiedz
@markhausen: No kiedyś tzw. trwała ondulacja dość mocno obciążała i niszczyła włosy. Teraz jest znacznie lepiej, ale pod warunkiem, że robi się to z wykorzystaniem profesjonalnych kosmetyków i u specjalisty. Jak taki oskarek robi sam, no to ma większą szansę, że mu włosy się osłabią.

Przy czym kwestia łysienia to sprawa wynikająca z genów i DHT. Robienie trwałej nie sprawi, że im włosy powypadają, ale po prostu będą osłabione i
  • Odpowiedz