Aktywne Wpisy

mirko_anonim +33
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć wszystkim, nazwijmy mnie Michał. Od jakiegoś czasu bawię się uczuciami prostytutek (trójmiasto). Ale o co kaman:
Mam 28lat, pracuję jako menedżer w firmie logistycznej. Mam gadane, dobrze wyglądam. Trochę jak mityczny syn koleżanki Twojej starej :D więc ubieram się w garniak, idę na pannę(młode Julki 20-25lat). Biorę na godzinę, robię ją realistycznie z 25 minut po czym zaczynam nawijać że w sumie to się z nią umówiłem bo
Cześć wszystkim, nazwijmy mnie Michał. Od jakiegoś czasu bawię się uczuciami prostytutek (trójmiasto). Ale o co kaman:
Mam 28lat, pracuję jako menedżer w firmie logistycznej. Mam gadane, dobrze wyglądam. Trochę jak mityczny syn koleżanki Twojej starej :D więc ubieram się w garniak, idę na pannę(młode Julki 20-25lat). Biorę na godzinę, robię ją realistycznie z 25 minut po czym zaczynam nawijać że w sumie to się z nią umówiłem bo
źródło: Screenshot-20250627-184227-Messages
Pobierz
PoteznaDukielka +247

#sebcel #frajerzyzmlm
źródło: 1000003200
Pobierzźródło: 8PFktkuTURBXy8yNmIyZjQ0Zi04MzY4LTQyZTgtYWIxYi1lNTQ4ZTI2YzJkM2UuanBlZ5GVAs0BVADCww
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Ratto: Od razu skarga na Wykop do GIODO, bo jeśli to kolejny przypadek to znaczy, że albo dane wypłynęły samoistnie z serwerowni, albo pracownicy portalu przekazali nielegalnie adresy IP radcy prawnemu.