Wpis z mikrobloga

Chłop co odpalił Patronite jakieś 5 godzin temu i sru ma 13 kafli na miesiąc xD

A znając regularność SciFuna, to te 13 tysi będzie szło na nic nie robienie - choć może to go zmobilizuje i przynajmniej raz na miesiąc coś dostaniemy.

#scifun #youtube
PoteznaDukielka - Chłop co odpalił Patronite jakieś 5 godzin temu i sru ma 13 kafli n...

źródło: obraz

Pobierz
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PoteznaDukielka to chyba jedyna osoba przy której faktycznie zastanawiam się nad wsparciem, bo tyle godzin co oglądałem jego filmy, to chyba nikt nie dał.
Tyle że właśnie oby nie dostawał za darmo xD albo nie robił na sztukę
  • Odpowiedz
@hpiotrekh: Też się w sumie zastanawiam, gdyż w sumie obok Podcastu Mroczne Wieki, to jest jedyna osoba, której bym zapłacił za stworzenie nowego materiału gdybym mógł. A w całym życiu na youtuberów wydałem całe 2 złote.

I chyba nie jestem jedynym, który rozważa wsparcie gdyż od publikacji tego posta do teraz już SciFun kolejnego tysiaka złapał xD
  • Odpowiedz
@AtlantyQ: Adbuster miał jakiś czas temu okres robienia badziewnych filmów, których nawet szkoda komentować + miał aferę, że żebrał hajs na operację ręki.

Aczkolwiek aktualnie od pół roku wrócił do w miarę starego poziomu i te najnowsze materiału się ogląda przyjemniej - nieco podobne jak te stare.
  • Odpowiedz
@mk321: Chyba ten doktorat robi od 2013 roku xD
A tak serio - reguralność SciFuna nigdy nie była wysoka - miał masę długich przerw - np. między marcem 2019 a majem 2020 roku. Acz faktycznie ostatnie 3 lata to tragedia.

Z ciekawości zrobiłem wykres - choć nie jest on idealny, gdyż wiele filmów SciFun pousuwał (głównie te najstarsze).
PoteznaDukielka - @mk321: Chyba ten doktorat robi od 2013 roku xD
A tak serio - regur...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
w sumie mało zarabia myślałem że więcej ci z topki mają

@molochpl: Ale on tego patronite nie otworzył kilka godzin temu? ;)
Tak sugeruje OP. Poza tym na screenie jest kwota 2.5k mniejsza niż obecnie. Tak szybki wzrost to ewidentnie efekt tego, że mozliwosć wspierania dopiero się zaczęła.
  • Odpowiedz