Wpis z mikrobloga

Czy ja dobrze zauważyłem, że wykopki zbiorowo uznały, że coś tak powszechnego w naszej cywilizacji, jak posiadanie psa jako zwierzęcia domowego jest "lewackie"? xDDD
Jakieś brednie o "julkach", "psieckach" tak jakby tylko takie osoby posiadały psy, ogółem traktowanie psiarzy, jakby ich pupile były jakąś nowomodną fanaberią wymyśloną przez lewicę xD
#psy #bekazpodludzi #bekazwykopkow
ryszard-kulesza - Czy ja dobrze zauważyłem, że wykopki zbiorowo uznały, że coś tak po...

źródło: licensed-image

Pobierz
  • 87
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mimmo: Przecież wpisy o julkach to tylko pretekst. Wykopki wybierają jakieś odosobnione przypadki i ektrapolują to na całą grupę. Sam hejt na posiadanie psa na mirko jest starszy niż jakieś onetowe baitowe artykuły o psieckach. No ale nie dziwię się, że nie dostrzegasz tej subtelnej różnicy, w końcu siedzisz na mirko.
  • Odpowiedz
@Stary_Orkisz

@MamByleJakiNick: Ja zauważyłem wpisy i komentarze, że psiarze to podludzie, jak można trzymać psa w bloku i w ogóle jak można trzymać psa. Jeden użytkownik zauważył, że to zażarło i wrzuca cały czas screeny jakichś kasztanów z fejsbukowych grup a wykopki jak to wykopki wykorzystują to do wyżycia się.

Ten użytkownik to pewnie WielkiNos ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@arysto2011: A on kiedyś powiedział prawdę? Przecież ten kolo to znany kłamca, szur i idiota XD Risercz ziemkiewiczowski. Oglądasz takich szurów i ustawiasz sobie greckiego filozofa na avatar? Serio?
  • Odpowiedz
@ryszard-kulesza: Wydaje ci się, to tylko jeden odklejeniec, @WielkiNos prowadzi ktucjatę, patrząc na ilość o rodzaj akywności to jakiś piwniczny odklejeniec, co wogóle piwnicy nie opuszcza tylko nonstop wyszukuje jakieś gówno by przypostować na wykopie, tak jak teraz patrze pewnym skryptem to średni rozkład akcji na wykopie to ciągła, nierególarna dobowo piętnastogodzinna akyywność i przerwa na sen.
  • Odpowiedz
@damch wiesz co jest coś takiego jak internet mobilny w telefonie i można mieć internet nawet na ulicy i w innym mieście. Nie trzeba się zamykać w domu żeby wejść do internetu. Polecam.
  • Odpowiedz