Aktywne Wpisy
majkel34 +19
Wplacilem sobie na konto 1000zl. Cel mam taki, zeby codziennie powiekszac go o 2% (wydaje sie mozliwe do zrealizowania). Po 100 dniach powinienem miec ok. 7200 zł. Każdego dnia bede zapiywł tutaj wynik i czy mmi sie udalo zrealizowac to 2%. Po 100 dniach i osiagnieciu celu postaram sie kontynuować moj challange az do 100 000zl.
Dzień 1.
Dzień 1.
Jakieś brednie o "julkach", "psieckach" tak jakby tylko takie osoby posiadały psy, ogółem traktowanie psiarzy, jakby ich pupile były jakąś nowomodną fanaberią wymyśloną przez lewicę xD
#psy #bekazpodludzi #bekazwykopkow
@ryszard-kulesza: bo my tu nie mówimy o ludziach co mają psa w domu, który biega po podwórku, z którym się chodzi na spacery, który ma własną budę a jeszcze pogryzie potencjalnego włamywacza tylko o n-----------h bezdzietnych babsztylach co sypiają z psem w jednym łóżku, przerzucają instynkt macierzyński na psy, czepiają się, że ktoś traktuje włąśnie jako zwierzęcie domowe, a nie członka rodziny tudzież mają psy
@cutecatboy: w między czasie p-------------e się do szerokich spodni młodzieży, że są zbyt mało seksowne i powinny nosić seksowne biodrówki, a luźne bluzy oversize to lewacka patologia, potem przeciwnie że ubierają się za mało skromnie, potem tatuaże, kolczyki i później hejt na to że w zainteresowaniach wpisują podróże i muzyka, gdy nie znają się ani na geografii ani na nutach,
@cutecatboy: wszystkie wykopki? ( ͡º ͜ʖ͡º) Ty też, tak?
Ja nie, bo jestem zielonką ¯\(ツ)/¯
Dodatkowo próbujących zniszczyć człowieka, bo na zadanie pytanie, odpowiedział zgodnie ze swoimi przekonaniami.
Lewica jak zwykle w formie, banda faszystów prędzej ci napisze żebyś umarł, niż zaakceptuje odmienne zdanie.
Dokładnie ten sam schemat jest z rowerami - po DDRach nie chcą jeździć i tamują ruch pedalarze w lajkrze i oczywiście ci sami pedalarze w lajkrze
Prawda jest taka, że toksyczny nie jest tag przegryw, tylko prawie cały ten portal.
@Stary_Orkisz: Popracuj nad szykiem, bo piszesz trochę bez sensu.
@ryszard-kulesza: Proszę podać przykład takiej wypowiedzi. Bo ja tutaj widzę uderzanie w chochoła.
Psiarze to generalnie podludzie
Coś jeszcze wytłumaczyć?
@czokobons: Ah ci lewacy z 16 wieku.
@ka-lol: Nie ma ani jednego badania czy dowodów na to, że pies jest nieszczęśliwy mieszkając w przeciętnej wielkości mieszkaniu.
Ja tam nie zauważyłem zbiorowego uznania przez społeczność wykopu posiadanie psa jako coś lewackiego, większość wpisów jest neutralna pod tym względem. Bardziej coś takiego zauważyłem:
1. Posiadanie agresywnych ras psów lub dużych/silnych jak na osobę która takiego psa prowadzi
2. Nagonka na traktowanie psów jak syna/córki, i nazywanie tego psiecko, psyn, itp
@ryszard-kulesza: nie posiadanie zwierzęcia a wypowiadanie się o nim jak o dziecku.
Czytania ze zrozumeiniem w szkole nie było w tych czasach?