Wpis z mikrobloga

Połasiłem sie na zakup buds3 pro a oni teraz pisza ze wstrzymali sprzedaz bo odpadaja ledy i gumki krusza sie w dloniach xDDD to jest kruger i matz czy firma ktora chce konkurowac z jabłkiem a ma takie wtopy, porazka.
Oczywiscie w innych krajach ustalone nowe terminy wysylki, przeprosiny i znizki do tego zamowienia, a w polsce lakoniczne kopiuj wklej i prosimy czekac na wysylke, no tak polaczku
#samsung #zalesie
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@OsraneMajtyXD mi lewa słuchawka w buds 2 się zapchała i nie chciałem tej pchełki otwierać czyszczac wewnątrz, zaniosłem na gwarancję, czekałem godzinę, a babka mi odrzuciła bo są zanieczyszczone, a jak powiedziałem, że spoko, to liczyłem, że może za hajs wyczyszczą, a oni, że wgl nie robią czegóś takirgo, dostałem telefon, że mogę po 2 latach kupić te same słuchawki nowe w cenie, za którą je kupiłem na promce 2 lata
  • Odpowiedz
@lepaq: tak samo w------m sie w s24 ultra, ogolem nie narzekam, ale ten aparat to jest faktycznie masakra, i samsung zdecydowal ze to naprawi ale łatka dopiero wyjdzie jakos za miesiac, czyli jakies pol roku pozniej od premiery kur,wa kupujesz telefon za pelna kwote zeby dostac polprodukt, wychodzi na to ze trzeba czekac i kupowac pol roku pozniej bo narazie to sie zostaje beta-testerem za swoje pieniadze, no niezle to
  • Odpowiedz
@OsraneMajtyXD: z jednej strony to dobrze, ze wstrzymali wysylke s-----------o na poziomie konstrukcji/doboru materialow produkt.
Z drugiej jednak strony, samsung polska powinien trafic pod nadzor wszelkich mozliwych instytucji i powinni im z d--y zrobic jesien sredniowiecza kontrolami.

Zmowy cenowe, na podwyzszanie cen we wszsytkich sklepach partnerskich, w momencie odpalania promo.
Ograniczanie dostepu do produktow na naszym rynku, wzgledem reszty europy, co juz jest sporym halo.
No i skandaliczne podejscie do gwarancji produktow
  • Odpowiedz
Zmowy cenowe, na podwyzszanie cen we wszsytkich sklepach partnerskich, w momencie odpalania promo.

@PurpleHaze: to prawda, nie wiem jak z innymi rzeczami, pewnie tez, ale swego czasu sledzilem zegarki no i zawsze co odpalili promo, jakis zwrot na konto 500zl to w sklepie tez zaraz cena o te 500zl w gore, czasem sklep nie wyrobil i sprzedawal po cenie przed podwyzka , a mozna bylo kupic łapiac sie juz na
  • Odpowiedz
@lepaq: @OsraneMajtyXD Ja uwolniłem się ostatnio z syndromu sztokholmskiego Samsunga. Najpierw w-----ł mnie watch z baterią jednodniową i zmieniłem na huaweia a później ziomek w salonie Vodafone pokazał mi że s23 ultra robi przeciętne foty, bardzo przeciętne. Więc i smartfon zmieniłem. Zostały mi tylko budsy.
  • Odpowiedz
@OsraneMajtyXD: ludzie majacy powiadomienia na samsungi na pepperze, zgarniali sluchawki buds 2 po 20-50zl, bo sklep byl zbyt opieszaly, albo nie zaktualizowal cen automatycznie i wpadalo po 150/200zl zwrotu a sluchawki byly po 2xx.
Ale teraz juz ciezko o takie akcje, bo doslownie wszedzie, przed odpaleniem cashbacku czy innych promo, ceny leca do gory.
To chyba nosi znamiona zmowy cenowej, skoro wszsytkie sklepy bedace oficjalnym distro podnosza ceny na raz
  • Odpowiedz
@OsraneMajtyXD: Ja miałem kiedyś flagowca Samsunga (Galaxy S8) i po niecałym roku stracił zasięg bluetooth, bateria starczała na parę godzin i wyrobiło się gniazdo USB.

W zeszłym roku z kolei musiałem na drugim końcu świata kupić awaryjnie jakiś telefon i padło na Galaxy XCover5 - Samsung reklamuje go jako pancerny telefon z niezniszczalną obudową, po niecałych dwóch tygodniach użytkowania z telefonu WYPADŁ PRZYCISK ZASILANIA - i to nie tak że
  • Odpowiedz
Ja uwolniłem się ostatnio z syndromu sztokholmskiego Samsunga. Najpierw w-----ł mnie watch z baterią jednodniową i zmieniłem na huaweia a później ziomek w salonie Vodafone pokazał mi że s23 ultra robi przeciętne foty, bardzo przeciętne. Więc i smartfon zmieniłem. Zostały mi tylko budsy.

@fishery: Do tego nowe samsungi nie będą miały snapdragonów, dla mnie to kolejny argument by tego nie kupować
  • Odpowiedz
@Owlosiaty-Dzik: ja tak leciałem na samsungach przez kilka generacji, był chyba galaxy nexus, galaxy s6, znajomi mieli galaxy s8, s10,s 20 itd i wszystkie te telefony grzały się na exynosach niemiłosiernie, dodatkowo bateria od ciepła po roku trzymała kilka godzin. Doznałem szoku cywilizacyjnego jak kupiłem pierwszy raz inny telefon, Oneplus Norda, który sam w sobie nie był telefonem wybitnym, nawet przeciętnym mocno powiedziałbym ale doznałem szoku ze telefon moze być
  • Odpowiedz