Aktywne Wpisy
Anonek463 +161
Niedoszly_Doomer +270
Dałem kosza lasce z tindera która twierdziła że jestem zaborczy i insecure jeśli nie zgadzam się na "kolegów" będąc w związku. Od tego czasu minął miesiąc a ona zdążyła sobie znaleźć z którym weszła w związek i go zdradziła XD Trzymajcie się panowie w tym k--------u
#rozowypasek #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder
#rozowypasek #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder
Oczywiscie w innych krajach ustalone nowe terminy wysylki, przeprosiny i znizki do tego zamowienia, a w polsce lakoniczne kopiuj wklej i prosimy czekac na wysylke, no tak polaczku
#samsung #zalesie
Komentarz usunięty przez autora
Z drugiej jednak strony, samsung polska powinien trafic pod nadzor wszelkich mozliwych instytucji i powinni im z d--y zrobic jesien sredniowiecza kontrolami.
Zmowy cenowe, na podwyzszanie cen we wszsytkich sklepach partnerskich, w momencie odpalania promo.
Ograniczanie dostepu do produktow na naszym rynku, wzgledem reszty europy, co juz jest sporym halo.
No i skandaliczne podejscie do gwarancji produktow
@PurpleHaze: to prawda, nie wiem jak z innymi rzeczami, pewnie tez, ale swego czasu sledzilem zegarki no i zawsze co odpalili promo, jakis zwrot na konto 500zl to w sklepie tez zaraz cena o te 500zl w gore, czasem sklep nie wyrobil i sprzedawal po cenie przed podwyzka , a mozna bylo kupic łapiac sie juz na
Ale teraz juz ciezko o takie akcje, bo doslownie wszedzie, przed odpaleniem cashbacku czy innych promo, ceny leca do gory.
To chyba nosi znamiona zmowy cenowej, skoro wszsytkie sklepy bedace oficjalnym distro podnosza ceny na raz
Bateria moglaby byc ciut lepsza, no i AI, fajny bajer, ale po kilku dniach zapomina sie o tym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://x.com/UniverseIce/status/1809566059600674933
W zeszłym roku z kolei musiałem na drugim końcu świata kupić awaryjnie jakiś telefon i padło na Galaxy XCover5 - Samsung reklamuje go jako pancerny telefon z niezniszczalną obudową, po niecałych dwóch tygodniach użytkowania z telefonu WYPADŁ PRZYCISK ZASILANIA - i to nie tak że
@fishery: Do tego nowe samsungi nie będą miały snapdragonów, dla mnie to kolejny argument by tego nie kupować