Aktywne Wpisy
dajgryza +179
ej @M_B ja zdazylem zobaczyc zanim usunales zapomniales sie przelogowac? xD postujesz dziewczynki a nam zabraniasz postowac o murzynachxDDDD?
novyr9 +35
Statek badawczy RV Flip był do 2023 r. jedynym statkiem na świecie, który mógł zmienić pozycję z poziomej na pionową na środku oceanu. Ma około 108 metrów długości . Zaprojektowany tak, aby mógł zmienić pozycję pionową o 90 stopni w linii prostej, tak aby przód statku na górze miał 17 m. wysokości, a na dole zanurzył się na 91 m. długości, czyli większość statku była zanurzona pod wodą. To pomaga statkowi w
#nieruchomosci
Pomijając główną treść wpisu - co ci się tak utarł ten rok 2004? Wtedy był jakiś wysyp spadków czy co?
Pomijając główną treść odpowiedzi - co ci się tak utarł ten rok 2009? Wtedy był jakiś wysyp spadków czy co?
Ludzie się w-------ą, że rząd z publicznych pieniędzy dotuje wprost prywatne przedsiębiorstwa, które inaczej musiałby zejść na ziemię ze swoimi marżami - a ty tutaj p..... o jakimś inwestowaniu. Zdradzę Ci sekret nawet jak bym miał 5 mieszkań, kilka milionów oszczędności to i tak j--a... bym BK0 równo bo jest programem kretyńskim.
Polska to kraj o znacznie innych uwarunkowaniach ekonomicznych i historycznych niż Szwajcaria. Ja Ci życzę powodzenia w przekonywaniu młodych na wynajmie do obrony twojego imperium nieruchomości przed Rosjanami.
Ja wiem, że niektórym się marzy powrót do Feudalizmu i kastowego społeczeństwa.
Wierz w ogóle jak działa system wynajmu w Szwajcarii gdzie system podwyżek najmu jest połączony ze stopami procentowymi czy tak sobie tylko bierdolisz? XD