Aktywne Wpisy
mickpl +599
Temat nieruchomości w Polsce znam od a do z i powiem Wam mirasy, że jeszcze nigdy nie brzydziłem się politykami tak jak teraz, kiedy słucham kolejnych tłumaczeń o potrzebnie pchania 0% XD
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
Njal +140
42 butelki za 2 złote 10 groszy w butelkomacie Lidla, szedłem przez całe osiedle obładowany siatami z pustymi pojemnikami po sokach jak menel, a końcowo wyszedłem na tym nawet gorzej niż pan Mietek ponieważ w lokalnym warzywniaku za szkło po Perle placą 20 groszy a ja dostałem 5 groszy od butelki - w Niemczech za tyle plastiku dostałbym rabat na jakieś 20% koszyka zakupowego, no ale Polaczka można dymać
#ekologia
#ekologia
Są to oczywiście moje urojenia z niedoruchania przez rząd i życzeniowe myślenie, ale faktem jest, że na takim scenariuszu ktoś mógłby zarobić niewyobrażalne pieniądze. Faktem jest również ogólnoświatowa tendencja do pchania nas w wynajem, na którym nie będziemy mieć nic i będziemy szczęśliwi i że na tym rynku, jak na każdym, większy zjada mniejszego. Być może komuś bardzo dużemu potrzebny jest jeszcze jeden potężny krach, żeby powyrywać ostatnie mieszkania płotkom typu Midel za pół ceny, a potem dopiero gra się zamknie na amen.
Generalnie, tak to działa na #gielda, a w szczególności na #kryptowaluty, że kiepscy inwestorzy grają pod obiecanki i rzeczy, które ktoś niby chce przemycić po cichu, a potem dzieje się coś zupełnie odwrotnego, czego nikt się nie spodziewał. Jak bardzo odklejony jestem od 1 do 10?
#nieruchomosci #polityka
Przecież w ostatniej wypowiedzi Hołownia zostawił sobie giga furtkę że nie poprą o ile nie będzie wsparcia do budownictwa społecznego.
Dodadzą jeden punkt do ustawy którego nie zrealizują i PL2050 to poprze
@WillyJamess: jak ty to sobie wyobrażasz że ktoś wychodzi na mównicę i mówi że nie będzie kredytu na start i że wprowadza kataster i na następny dzień masz cenniki obniżone o 20% XD? Z nieruchomościami tak nie działa, po takim czymś na
A jeśli wprowadza a stopy procentowe też mocno spadną? Wiele to nie zmieni. Oczywiście zerowych pewnie nie zobaczymy, ale niższe już tak