Wpis z mikrobloga

#polskiedrogi #stopcham #stopagresjidrogowej

Tak, doniosłem na cwaniaczka, który wyprzedził mnie w zabudowanym na podwójnej ciągłej przy znaku z zakazem wyprzedzania. Tak, zgarnie za to 1000 zł mandatu plus punkty karne.

"Szanowni Państwo Informujemy , że e-mail został przekazany do właściwej jednostki Policji. Czynności w tej sprawie prowadzą policjanci z Komendy Miejskiej Policji we Wrocławiu, nr sprawy... "

Dziękuje bardzo Panie sierżancie sztabowy. Polecam się na przyszłość i proszę spodziewać się więcej nagrań! :)
  • 51
  • Odpowiedz
  • 2
I naturalnie masz pewność, że na tylnej kanapie nie leżało jego dziecko, a on nie jechał z nim na SOR?

@Tja88: kierowcy starych bmw i golfów to chyba się głównie w ratownictwie zatrudniają jak tak patrzę jak jeżdzą :D mandatu można nie przyjąć, odwołać się i wyjaśnić sprawę w sądzie. ty żyjesz w jakimś odrealnionym świecie... idź na jakąś ulicę z ograniczeniem do 20 i daj znać ile godzin będziesz
  • Odpowiedz
  • 2
@Tamerlan Polecam kamerki montowane na lusterku. Ja mam xblitz mirror hq i jest gites, a do tego ma bardzo proste i intuicyjne menu.

Kiedyś miałem kamerkę na przyssawke i odradzam ten rodzaj kamerek. Raz ci to gówno odpadnie od szyby, to już będzie odpadać co chwilę.
  • Odpowiedz
a on nie jechał z nim na SOR

@Tja88: Od nagłych wypadków jest karetka, a jak trzeba np. ze złamaniem jechać to nie ma obowiązku #!$%@?, nie umiera. I tak, mam dzieci i nie raz byłem z nimi w szpitalu, pewnie więcej razy niż ty masz IQ ()
  • Odpowiedz
I tak, mam dzieci i nie raz byłem z nimi w szpitalu, pewnie więcej razy niż ty masz IQ

@kolejne_juz_konto: Tak, znać odpieluszkowe zapalenie mózgu, chamie, który nie potrafi się wypowiedzieć bez obrażania innych.
  • Odpowiedz
Tak, znać odpieluszkowe zapalenie mózgu, chamie, który nie potrafi się wypowiedzieć bez obrażania innych.

@Tja88: Ja Cię nie obrażam, stwierdzam tylko fakt. Byłem w szpitalu z dziećmi pewnie z 200-250 razy, wiem o czym mówię. Samych kart szpitalnych i badań mam dwa wypchane segregatory ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz