Aktywne Wpisy
ziel_9 +83
Odnośnie tego wpisu:
https://wykop.pl/wpis/81934445/wpis
Zapytałam, propozycja została odrzucona bez podania przyczyny. Uznał tylko, że nie ma sensu chodzić do takich miejsc. Po moim zaproszeniu usłyszałam pytanie "po co?".
Trochę mi przykro, bo chciałam zrobić coś miłego i jakoś rozwinąć naszą znajomość. Aleeee sama się nakręciłam więc pójdę tak czy inaczej!
#niebieskiepaski #zwiazki #rozowepaski
https://wykop.pl/wpis/81934445/wpis
Zapytałam, propozycja została odrzucona bez podania przyczyny. Uznał tylko, że nie ma sensu chodzić do takich miejsc. Po moim zaproszeniu usłyszałam pytanie "po co?".
Trochę mi przykro, bo chciałam zrobić coś miłego i jakoś rozwinąć naszą znajomość. Aleeee sama się nakręciłam więc pójdę tak czy inaczej!
#niebieskiepaski #zwiazki #rozowepaski

#krakow K---a dlaczego ta strefa obejmuje więcej niż ścisłe centrum?
Chłop ma okazję kupić volvo xc70 dieslem 2006 rok stan idealny i nie wjedzie, ja p------e... Trzeba będzie płacić 500 miesięcznie + PARKING lub szukać benzyny (nie opłacalną na trase). Nawet nie zaparkuje przed miastem na obrzeżach bo te parking są w tej strefie...
W ogóle przecież 10 letnie diesle nie wjadą, a raczej wjadą jak zapłacą haracz.
Ja
Chłop ma okazję kupić volvo xc70 dieslem 2006 rok stan idealny i nie wjedzie, ja p------e... Trzeba będzie płacić 500 miesięcznie + PARKING lub szukać benzyny (nie opłacalną na trase). Nawet nie zaparkuje przed miastem na obrzeżach bo te parking są w tej strefie...
W ogóle przecież 10 letnie diesle nie wjadą, a raczej wjadą jak zapłacą haracz.
Ja

źródło: c56f4c8ab3db74b0c77e4691b63fbe530dd86e810ae6b068f586aab245a749db
Pobierz
#cringe #bekazlewactwa #usa #wybory #konfederacja #bekazpodludzi #spermiarzalert #polityka
źródło: 20240722_202646
Pobierzźródło: patologia-polsko-amerykanska
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Hetman_Wielki_Koronny: nic, bo wszyscy oprócz wyborców z pamięcią złotej rybki ogarniają, że to tylko gra polityczna. Stało się nam coś jak wygrał Biden po tym co o----------i pisowcy?
@Hetman_Wielki_Koronny: ej kojarze, było coś takiego. Ano jak Trump jednak przegrał to Prezydent, Pan Andrzej Dudu, właśnie sie obraził na Bidena przez kilka dni XDDDD
No i to jest różnica, joński czy szczerba to jacyś drugoplanowi posłowie, dudu sprawuje jednak troche ważniejszy urząd
@NijuGMD: Mylisz miłość do ojczyzny z dewiacją seksualną.
Przecież on na tym zdjęciu wygląda jak jakiś dewiant którego fetyszem jest ocieranie prącia o flagę xD
@AdamKarolczak02137: Podejrzewam, że to właśnie robi.
Komentarz usunięty przez moderatora
Też bym chciał nie móc wyciągnąć języka z odbytu Kamali Harris ech...
ale, że Duda to debil wiadomo nie od dziś
Natomiast jeśli Kamala zostanie prezydentem to znaczy, że czas uciekać z tej wersji symulacji świata. To już The Rock lepiej by się nadał xD
@zonobijca:
ja p------e ale cringe
jakie to są parówy dwie to nie ma skali