Aktywne Wpisy
VaizardOmbre +23
Pierwszy raz od 2.5 roku zaczęło mi zależeć na relacji z nowo poznaną dziewczyną.
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
mickpl +598
Dziennikarz TVN24 zadał Glapie przydługie pytanie że kredyty som no drogie i co możemy z tym zrobić, jak zwiększyć dostępność.
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
#kosmos #ksiezyc #bekazprawakow #neuropa #polityka
@otto13: bo? Idealnie wyśmiewa myślenie konfederusków
@EnderWiggin: faktycznie, typ co nastukał 25k komentarzy, taguje #kolchoz będzie mówił kto ma sprany łeb
@EnderWiggin:
XD
@EnderWiggin: dobra, to zasługuje na osobny post #szuryzglownej
XD
@EnderWiggin: ty mnie też, dzieki takim jak ty tag #szuryzglownej bedzie sie fajnie trzymał
Miłego życia w swojej bańce konfiarzu po zawodówce walący sobie do rossyjskich newsów XD
dobry Choroszcz XD
@Defined: za śmianie się z prawackich przegrywów nie płacą, bo już dawno byłbym milionerem.
A powiedz o co chodzi, zabolało cię, że ktoś bozie ci obraził?
A i powiedz mi, co ty mi piszesz o spamowaniu, jak ty w 5 lat nasrałeś 35k komentarzy na mikrobloguXD?
Komentarz usunięty przez moderatora
@Defined: niezły plot twist
@Defined: dzięki, a ja ci życzę dobrej klimatyzacji w pokoju
@KokosowyEksplorator: konfederuska po podstawówce? Zawsze