Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy uwierzylibyscie takiemu czlowiekowi?
Bylam ponad 5lat w zwiazku z mirkiem. Bylo nam dobrze, wspolne mieszkanie, regularny s--s, bez jakichs wiekszych klotni. Każdego dnia kladlam sie szczesliwa do lozka, dziekujac za swoje szczescie.
Cos mnie tknelo i przejrzalam zawartosc jego starego telefonu podczas jego wycieczki z kolegami, nie oceniajcie mnie po prostu juz wczesniej przylapalam go na klamstwie w tej samej sprawie...
Otoz moj eks od kilku lat regularnie logowal sie na stronach badoo, tinder, grindr, datezone, amateri itd. Wiele rozmow i umawiania sie na s--s, ze chce zaruchac w dupe i to nagrac. Do tego sms z mezatka, flirty z kolezanka, fotki amatorskiego p---o i zdjęcia..2021, 2022, 2023,tresci sa kazdego z roku naszego zwiazku...tlumaaczyl sie, ze chce sobie tylko porobic z ludzu jaja, bo sam kiedys zostal oszukany, przyznal ze ma problem, ale nigdy z zadna nie spal. I tego akurat nie jestem w stanie sprawdzic..
Nie wiem co robic, moj swiat sie zawalil, nie jestem w stanie mu zaufac, brzydze sie go.
Czy jestem na tyle naiwna zeby uwierzyc ze nigdy do niczego nie doszlo? Czy myślicie ze to moze byc prawda?
On teraz walczy o mnie i uzywa tego argumentu, ze nigdy nic...ale skoro caly czas klamal to dlaczego nie miałby robic tego teraz..to jego ostatnia deska ratunku.
Bozze, nie wiem co robic, chcialaam tylko kochac i byc kochana, to wszystko...
#mirkowyznania #anonimowemirkowyznania #zwiazki #comamrobic

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: normalnie dla jaj się z kolegami w dupę walił ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak przez x lat robił takie coś to nawet jak do nieczgo nie doszło, w co wątpię, to raczej do normalnych nie należy, plus zawsze ma grunt na skok w bok. Ja na twoim miejscu bym nie wierzył skoro już kłamał, ale to mój punkt widzenia jako osoby trzeciej
  • Odpowiedz
@mirko_anonim szanse że tego nie zrobił oceniam na jakies 1% a jesli nawet jakims cudem to prawda, ze nigdy nic z żadną to chcesz być w związku z facetem który wchodzi na takie portale i flirtuje z szonami? Szanuj sie dziewczyno.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: na cholere pchalas sie w zwiazek z wychodkiem? tutaj w wiekszosci siedza same podludzie co stekaja ze nikt ich nie chce, a jak juz znajdzie sie typo w zwiazku to odstawia jakies krzywe akcje. Kopnij w dupsko, niech s-------a na bambus.
  • Odpowiedz