Aktywne Wpisy
Wilk__95 +16
Do wszystkich osób publikujących treści pod tagiem #sebcel na Wykop.pl
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Krecik - Krtek
Rok produkcji: 1957-2002
https://www.imdb.com/title/tt0841927/
IMDb: 7.9/10
Przygody Krecika i innych zwierzątek dokoła jego podziemnego królestwa.
Zawsze o tej bajce myślałem “czeski Reksio”. Jest dla młodszych dzieci, ale chyba każdy kiedyś oglądał tego małego uroczego kreta. Ahoy!
Dziś druga ankieta, dwie bajki z największą ilością głosów przechodzą do pół finału.
źródło: krecik
PobierzANKIETA 2 - najlepsza bajka to:
źródło: rygk61sr3lh31
PobierzMam nadzieje, że Pat i Mat się pojawia ;p
Tsubasa fatalnie się zestarzał, odradzam. Cringe na poziomie najgorszych sezonów Sailor Moon.