Aktywne Wpisy
mickpl +537
Temat nieruchomości w Polsce znam od a do z i powiem Wam mirasy, że jeszcze nigdy nie brzydziłem się politykami tak jak teraz, kiedy słucham kolejnych tłumaczeń o potrzebnie pchania 0% XD
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
PanNieznanypl +134
Uwielbiam debili z kadry zarządzającej w mojej #praca w #korposwiat, podwyżek nie ma w---w ludzi, ale zrób im otwarta imprezę plenerową na 5000 osób za pół miliona XD
#pracbaza #pracait #korpobitch
#pracbaza #pracait #korpobitch
Także podsumowując, potrzebuje środek, który ukryje ryski jak najtańszym i jak najprostszym sposobem w jak najlepszych pieniądzach.
Taki post zaciekawi pewnie, więcej osób. Bo naprawdę sprzedać teraz auto to jest tragedia. Auto 9 lat za 30 tys i ktoś oczekuje, że nie będzie miało żadnej ryski. Mimo, że technicznie jest idealne, lakier oryginalny.
Potem ludzie się dziwią, że dokładają do aut po kilkanaście tysięcy. Najważniejsze żeby się świeciło.. A dobrze wiem, że reszta jest ukryta.
#motoryzacja #detailing
Zresztą jakiś czas temu sprzedałem auto za 19k. Trzech handlarzy w jakieś 2 miesiące go jeszcze obróciło na rynku i dotarł do mnie właściciel, który go kupił. Dał za niego 29 tys. W aucie nie zostało zrobione nic poza lakierem, a auto miało tyle wad, że sprzedałem go poniżej ceny rynkowej. Żadna z wad technicznych nie została naprawiona.
Także jeszcze raz proszę o środek do jak najprostszej i najtańszej korekty.