Wpis z mikrobloga

@klefonafide: a zwracam, grzecznie to słyszę, spier...., lub nie tamuj ruchu. To trzeba być kompletnym debilem aby tamować, utrudniach ruch, gdzie obok jest ścieżka rowerowa.
  • Odpowiedz
@VZee: kompletnie się mylisz. Mam szosę i MTB, i jeżdżę sciezkami jak są. W dupie mam tłumaczenie że mam trening to muszę szosa. Jest ścieżka masz obowiązek jechać ścieżka to takie proste a gamonie tego nie rozumieją.
  • Odpowiedz
  • 4
@Bronek55: często jeżdżę jezdnią, bo jest to bezpieczniejsze niż jazda ddr/cpr, gdzie co chwilę są wyjazdy z posesji, piach, szkła. Tam gdzie bezpieczniej jest jeździć ddr - jeżdżę ddr. A najchętniej jadę tam, gdzie jest mały ruch, czyli objeżdżam okoliczne wioski.
  • Odpowiedz
ale bym wyprzedał 25-letnim dieslem z butem w podłodze ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Ark00: Wydmuchasz uszczelke pod głowicą, a pedalarz będzie miał Cię za chwilę w p-----e xD
  • Odpowiedz
Wydmuchasz uszczelke pod głowicą, a pedalarz będzie miał Cię za chwilę w p-----e xD

@XpedobearX: przypomni sobie o tej chmurze wyziewów z rury wydechowej 10 lat później jak mu raka płuc zdiagnozują
  • Odpowiedz
Raka to najwyzej mozna dostac od takiego wsiurskiego zachowania.

@XpedobearX: no właśnie, a pedalarzy to nie odstrasza, dalej jeżdżą ulicą jak wsióry
  • Odpowiedz