Aktywne Wpisy
Dopiero dziś udało się spotkać u notariusza ( ͡° ͜ʖ ͡°) czyli kontynuacja wpisu jak wystrychnąć na dudka pośrednika nieruchomości
W skrócie:
- znaleźliśmy ogłoszenie fajnego mieszkania na necie, umawiamy się na spotkanie
- na oglądaniu mieszkania są właściciele i pośrednik (który nie przedstawia się i nic nie robi)
- spoko, pasuje, dwa dni później z właścicielami (i pośrednikiem stojącym
W skrócie:
- znaleźliśmy ogłoszenie fajnego mieszkania na necie, umawiamy się na spotkanie
- na oglądaniu mieszkania są właściciele i pośrednik (który nie przedstawia się i nic nie robi)
- spoko, pasuje, dwa dni później z właścicielami (i pośrednikiem stojącym
źródło: W-czym-moz%CC%87e-pomo%CC%81c-Ci-notariusz-urban.one-min-scaled-2360x1036_c
Pobierz
p3sman +83
źródło: 1000009617
Pobierz

źródło: 2024-cfmoto-450mt-adventure-motorcycle-eicma-03-1-1024x648
Pobierz- nie kupuj chińczyka.
Ceny używek są wysokie tu pełna zgoda, ale od kilku lat te motocykle już nie tracą. Jak sobie znajdziesz ładną używaną 600 to pojeździsz sezon - dwa i sprzedasz dokładnie za tyle samo. Aha - testy w internecie to tak średnio wiarygodne, nawet jak powiesz CHINCZYK I KROPKA to najpierw weź pojeździj demo. A jak myślisz żeby służył dłużej to
Do tego na używanych motocyklach nie znam się na tyle, żeby stwierdzić jego stan techniczny, a z autami zawsze miałem tak, że nawet
@LSkiper
Poprzez chinczyka mam na myśli konkretnie: Benelli Leoncino. Także taki to chińczyk.
Nie kieruje się testami w necie - mam wrażenie, że 3/4 z nich jest srogo opłaconych bo w każdym ta sama śpiewka, tylko opiniami właścicieli, które dla tego modelu wyglądają szczerze.
Co do japońców - ja bym bardzo chciał, nie że nie ( ͡° ͜ʖ ͡°), ale to już trochę
Powiem tak - na tyle mi przypasował (potrzeby/wygląd/osiągi), że 5.
o to super słyszeć, nie powiem Trail to jeszcze lepsza wersja by była, bo nie chciałbym się ograniczać tylko do asfaltów.
Jak daje sobie radę na szutrach, drogach polnych (taka standardowa polna z zielonym garbem po środku)?
Ile masz wzrostu - jest komfortowo na