Aktywne Wpisy
apfi +3
Jak to jest, że goście podnoszą swoje dziewczyny? Wiem, że waga nie jest wtedy skoncentrowana tylko rozłożona, ale jeśli ktoś podnosi dziewczynę 60kg to ile naprawdę podnosi? 30kg? Da się to obliczyć?
#mirkokoksy #silownia #pytanie #zwiazki #matematyka #niebieskiepaski #rozowepaski
#mirkokoksy #silownia #pytanie #zwiazki #matematyka #niebieskiepaski #rozowepaski
kaeres +1
czy według Was po napiciu sie piwa lub lampki prosecco normalne jest wsiadać i prowadzic samochod? #prawojazdy #polskiedrogi
tak jak wyżej
- Tak 34.3% (387)
- Nie 65.7% (740)
Od jakieś czasu zaczęło się pojawiać coś takiego. Wlacznik schodowy, a pp wyłączeniu ktoregokolwiek Żarówka miga i jasno swieci. Zmierzyłem, że mam teraz na niej jakieś 80v.
#elektryka #elektrykapradnietyka
@cieply_chlodniarz: to nie jest prąd za free tylko gdzieś masz przebicie, jest że pewnie część prądu ucieka w ścianę i za to płacisz.
Potrzebny dobry elektryk który zlokalizuje przerwaną izolacje, był tu kiedyś @Zarzutkkake ale gdzieś przepadł
Ale intryguje mnie, że mi tego różnicowka nie wychwyci? Skoro gdzieś w scianie, to wydaje mi sie że do ziemi, więc raczej powinna to wychwycić. Chyba, że źle rozumujesz...
Dwa, ściana też jest uziemiona, beton słabo ale przewodzi.
Trzy może być przywarcie L-N wtedy różnicówka nie ma nic do tego.
Standard :)