Aktywne Wpisy

SzybkiBLN +23
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
kuba2403772 +183
#kredythipoteczny #kredyt #ing #chwalesie
Pochwale się, hipoteka spłacona. W końcu udało się, długo na to czekałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pochwale się, hipoteka spłacona. W końcu udało się, długo na to czekałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Przechwytywanie
Pobierz

Przecież ta liga bierze Diablo IV i wyciera nim podłogę.
D4 zrobiła półtorej godziny prezentacji gdzie contentem jest jedna nowa klasa postaci.
POE w 45 minut zrzuciło b---ę atomową contentu, gdzie pół gry zostaje wywrócone do góry nogami, dodają pełno nowych skilli, całkowicie przerobili jedną ascendancję, dodali długo wyczekiwany Auction House dla waluty (jezu wreszcie można w-----ć to p--------e TFT) czy w końcu zabrali się za przegięty Magic Find.
Zobaczymy oczywiście "w praniu" bo na prezentacjach zawsze mam podnietkę, a kiepskie ligi niestety się zdarzały - 3.19 Kalandra czy 3.24 Necropolis (bieżąca). Ale kurde balans, no szacun za takie decyzje, eksperymentowanie z grą. Widać że oni tam mają fun z tworzenia tego.
#poe #pathofexile #diablo #gry
źródło: Przechwytywanie
PobierzNie ubijam uberow w pierwszym tygodniu ligi bo to faktycznie wymaga grania non stop i jest dostępne dla 1% graczy nawet w takiej grze jak poe. Ale grając przeciętnie 200 godzin na przestrzeni 2 miesięcy (dużo na home
@Zerp: kiedy chcesz zabłysnąć, a odpowiadasz na mema :(
Kurde ludzie, grajcie w to sobie, nikt Wam nie zabrania, pewnie też pogram, podciągnęli trochę spectral helix, który bardzo
D4 chyba jest miecale 40 zł droższe od last epocha a uważam że jest mile świetlne przed. Ale fakt zgodzę się że to max 6-7 i na premierę kosztowała za dużo. Ale nie zgodzę się że D3 jest lepsze, ja też zwracam uwagę ma fabule i klimat a to było 15x lepsze niż w D3
@Tentypl idąc twoim tokiem myślenia nie byłoby żadnego progresu w grach nigdy bo jak
@czuczupikczu: miało być bodajże 7 lub 8 w poe2
Wszyscy hejtują D4 bo to popularne ¯\(ツ)/¯
PoE też ma problemy co start Ligii, w sumie każdą gra online ma takie problemy ale wy potraficie tylko lecieć za tłumem xD
Jeszcze nikt mi nie dał dobrego argumentu dlaczego ta gra jest taka zła ¯\(ツ)/¯ Czy to
@KoltajlPszeniczny: bo nie jest zła. I piszę to jako fanboy poe. Sam pograłem, obskoczyłem wszystko co można było i też było fajnie. Poprostu ma inny target niż poe, podobnie jak było z D3. Niektórzy tego nie rozumieją ¯\(ツ)/¯
generalnie zgadzam
Czy wy macie jakąś alergie na myślenie?
No da się na wszystkim, tylko w większości trzeba kupić skarabow za 6div/mapa z------------y biznes xD
Za frytę to zarobisz na heiscie, może na esencjach w early i później na olejach. Jak chcesz potem robić takie
Czy wy macie jakąś alergie na myślenie?
No da się na wszystkim, tylko w większości trzeba kupić skarabow za 6div/mapa z------------y biznes xD
Za frytę to zarobisz na heiscie, może na esencjach w early i później na olejach. Jak chcesz potem robić takie
My mamy poe, casuale maja swoje d4 i wszyscy powinni byc szczesliwi, ale jesli ktos mi p------i ze poe powinno byc dla casuali bardziej przystepne to sie z tym nie
Mówiąc że gra jest
Co do skilli- to ktory Ci nagrac w przyszlej lidze jak kasuje ubery?
@Pedroo: to chyba logiczne ze jesli ktos poswieca sie farmie to nie bedzie grał ground slamem, i nie ma w tym nic złego ze teraz bowy sa najlepsze chociaż bez HH i stacków sa w h-j papierowe
kiedys to byl aurastack spaker, lata temu pf bv z vp
Taki Flicker Strike jest jeszcze szybszym buildem ale
- zacznij od jakiegoś gotowego builda na leaguestartera od Zizarana (pewnie na dniach coś wyjdzie),
- graj Softcore Trade League, z grania Solo Self Found nie ma tu żadnych korzyści, to nie Last Kiepoch,
- nie bój się używać i wydawać currency podczas kampanii - pomijając Divine Orby i może Exalted Orby, to reszty