Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +8
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

ecconomicus +99

Przecież ta liga bierze Diablo IV i wyciera nim podłogę.
D4 zrobiła półtorej godziny prezentacji gdzie contentem jest jedna nowa klasa postaci.
POE w 45 minut zrzuciło b---ę atomową contentu, gdzie pół gry zostaje wywrócone do góry nogami, dodają pełno nowych skilli, całkowicie przerobili jedną ascendancję, dodali długo wyczekiwany Auction House dla waluty (jezu wreszcie można w-----ć to p--------e TFT) czy w końcu zabrali się za przegięty Magic Find.
Zobaczymy oczywiście "w praniu" bo na prezentacjach zawsze mam podnietkę, a kiepskie ligi niestety się zdarzały - 3.19 Kalandra czy 3.24 Necropolis (bieżąca). Ale kurde balans, no szacun za takie decyzje, eksperymentowanie z grą. Widać że oni tam mają fun z tworzenia tego.
#poe #pathofexile #diablo #gry
źródło: Przechwytywanie
Pobierz@tomtom666: kiedy chcesz zabłysnąć a wklejasz mema
Skalowanie świata to najbardziej debilna decyzja, zaraz obok kosmicznych kosztów many i cooldown po kilkadziesiąt sekund
Powtarzam co mnie najbardziej boli: W PoE masz milion skilli które możesz używać, w D4 ciągle musisz używać podstawowy atak jak się wypstrykasz z many i cooldown. Nie mówię o end-end-endgame tylko przechodzeniu kampanii i początkowym etapie po.
Poza tym widzę że nigdy nie doszedłeś do endgamu w D4 skoro powtarzasz bzdury o cdku i mana kosztach xD
I nie, w PoE nie możesz używać takiego skilla jak ci się zamarzy bo 3/4 nadaje się do w-------a za okno xD
@KoltajlPszeniczny: nie zgadzam się, choć faktycznie Kay to był diamencik na arenie PoE
P---------e, w poe w endgamie masz 10 buildow polegających mniej więcej na tym samym. D2 czy D2R nie są taka p------ą slot machiną jak PoE, no chyba że jesteś dużym streamerem który agreguje ruch to wtedy dziwnym trafem zawsze masz lepszw RNG, mogą po całym necie latać dowody na RMT a i tak będziesz safe xD
Przestańcie skakać po fiucie Krzysia i przyznajcie w końcu że się zgubił w swojej
Czyli nie grałeś po najnowszym patchu gdzie się wszystko zmieniło xD
Nigdy nie miałem odwagi spróbować buildow Aero ale myślę że Mirkowi można śmiało zaufać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Empyrian to osobny temat bo to uważam że chłop powinien mieć zablokowany trade przez pierwszy tydzień xD
Abyss czy Breach też super rentowne nie są, delve od dwóch patchu chyba jest git. Heista po w-------a alt gemów nie testowałem.
To że PoE2 to jedno ale palenie pod dupą
@KoltajlPszeniczny: są zabawne i nietypowe, polecam przejrzeć :)
@bregath
Ja finalnie i tak zawsze kończę Delirium Shrine Beyond xD
Co do zmian w tym patchu, liczę że będzie jakiś spoko build na wardenie bo skipnałem wildwooda xD
I widzę że masz problem z czytaniem że zrozumieniem. Ja nie pisze o tym że każdy powinien bez wysiłku być w topce tylko o tym że nie jestem fanem n-----------a 16h dziennie żeby zacząć jakiś ciekawszy endgame. Gatekeeping kontentu za koniecznością porzucenia życia to zły design
2-3 tyg dłużej w grze gdzie ekonomiczne najbardziej się liczy 1st weekend. Ty to jednak k---a mozg jesteś xD
Cieszę się twoim szczęściem ale każdy ma w dupie SSF xD Jak chcesz mi powiedzieć że z jakimiś rando itemami jesteś w stanie efektywnie zabijać uber bossów (ze skipem) albo czyścić T17 po 300% quanta w górę to cię zabije śmiechem xD
Bo dla mnie to jest endgame i to jest
Tyle że jest to zdecydowanie najdroższa gra w całym gatunku hns. Teraz będzie od nas wyciągać kolejne 250 za dodatek. A jakość za tą wysoką ceną nie idzie w ogóle.