Ludzie błagam was, nie oceniajcie wszystkeigo na podsatwie 1 wpisu xD Ja wymieniłem najbardziej denerwujące mnie rzeczy, ale to nie znaczy, że byłem z julką borderką księżniczką.
Zamiast czepiać się jaka była, co nie wnosi już nic konstruktywnego do twojego życia, pomyśl jaki sam jesteś, że w tym siedziałeś. Ja takiego myślenia w twoim poście nie widzę, więc może jesteś wolny od niej, ale nie wolny od swoich cech powodujących że z nią byłeś.
ok? Nie dosrywam ci... po prostu sugeruję przemyśleć swoje myślenie o sobie i świecie. Pooowodzonka.
@kosmita: No właśnie przemyślałem i stąd ten post xD byłem głupi. Ale naprawdę ja lubiłem, znajomi mówili, że my to tak zgrani jak rodzeństwo. Myślałem, że tak już w związkach jest i tyle xd
Nie no k---a to jebnie To musi jebnac Nic nie robi k---a 7% 45 minut po północy bez powodu Ja p------e Ja obstawiałem 6k może do końca marca, a zaraz to my do końca stycznia to zrobimy #gielda #zloto
@git_commit: z takim marginesem tolerancji na odpały.... to raczej znajdzie kolejną śliwkę robaczywkę.
Ludzie błagam was, nie oceniajcie wszystkeigo na podsatwie 1 wpisu xD Ja wymieniłem najbardziej denerwujące mnie rzeczy, ale to nie znaczy, że byłem z julką borderką księżniczką.
Teraz jestem wolny i mi tak dobrze
Zamiast czepiać się jaka była, co nie wnosi już nic konstruktywnego do twojego życia, pomyśl jaki sam jesteś, że w tym siedziałeś. Ja takiego myślenia w twoim poście nie widzę, więc może jesteś wolny od niej, ale nie wolny od swoich cech powodujących że z nią byłeś.
ok? Nie dosrywam ci... po prostu sugeruję przemyśleć swoje myślenie o sobie i świecie. Pooowodzonka.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu