Aktywne Wpisy
glogowianin +437
BARBARA NOWACKA - Na terenie okupowanym przez Niemcy polscy naziści zbudowali obozy, które były obozami pracy, a potem stały się obozami masowej zagłady - takie słowa padły z ust Ministra Edukacji Narodowej w rocznicę wyzwolenia Auschwitz-Birkenau. Ta sama lewaczka twierdziła wcześniej "Górnicy z przodka, których trzeba gazem rozpędzać". Donald będzie dymisja, czy może awans?
źródło: Lewaczka
Pobierz
Phallusimpudicus +1059

ściągnąłem program JDownoader 2 aby pobrać pewien film z YT film wazy sporo i ma prawie 3h wszystko fajnie sie pobrało tylko nie ogarniam pobrało sie kilka plików są tam pliki SRT jest jakiś JPG jest jakiś OPUS no i jest film w MP4 o który mi chodziło w całkiem przyzwoitej rozdzielczości którą też chciałem mieć, lecz nie wiem czemu jest tylko po angielsku a na YT jest polski lektor, pobierałem wcześniej jakimś downloaderem z netu(jedynym którym dało sie pobrać) on line i tez się pobrało po angielsku lecz w beznadziejnej jakości jak to ogarnąć chodzi mi o film ze znaleziska które dodałem LINK
JDownloader pobrał po prostu powiązane pliki. Więc masz film w oryginale i zestaw różnych dodatków.
Najlepiej użyć youtube-dl. Pozwala zrobić wszystko, ale jest narzędziem CLI ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tu jest nakładka graficzna. Raczej w porządku, ale nie odpowiadam za ewentualne nerwy: https://jely2002.github.io/youtube-dl-gui/
Masz wybór rozdzielczości i formatu video.
Nie wiem jakim sposobem masz polskiego lektora. Ten film jest po angielsku.
źródło: temp_file2042961784205977287
Pobierz137 mp4 1920x1080 30 │ 3.55GiB
140-4 m4a audio only 2 │
Ten downloader co ci podałem nie ma wyboru ścieżki audio.
źródło: Screenshot_1
Pobierz