Wpis z mikrobloga

Kurde… coś jest ze mną nie tak? Już jestem zmęczony szukaniem kobiety która będzie mi wizualnie odpowiadać. Co do charakteru to jestem bardzo wyrozumiały. Moja była żona z którą jestem rozwiedziony już półtora roku była naprawdę ładną kobietą. Myślałem że będę spotykał się z kobietami w jej typie… a tu lipa. Na prawdę muszę obniżyć wymagania na tinderze by mnie z kimkolwiek sparowało. A nawet jak już się uda to nic z tego dalej nie wychodzi.
Na ulicy widuję śliczne kobiety w towarzystwie mało atrakcyjnych facetów. Zazdroszczę. Co do wyglądu to kiedyś było o wiele lepiej ale nie jest źle pomimo 43 lat.
I tu fun fact o mnie. Jeśli chodzi o $$$ to jest bardzo dobrze i nie zanosi się by było gorzej. Benek troche większy niż średnia europejska. Mam też poczucie humoru
No ale to i tak nie wystarcza. Strasznie spadła mi samoocena. Myślę już o przeszczepie włosów bo mam zakola. Rozmyślam też o zrobieniu zębów na „hollywoodzki uśmiech” Moje foty z tinder załączone
Czy też macie problemy ze znalezieniem kobiet z podobnym poziomem atrakcyjności?

#randkujzwykopem #randki #tinder #zwiazki
sakulbn - Kurde… coś jest ze mną nie tak? Już jestem zmęczony szukaniem kobiety która...

źródło: IMG_2840

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sakulbn: musisz sobie zdawac sprawe ze na tinderze nie pokazujesz wiele poza swoimi zdjecami, cala reszta jak pozycja spoleczna, charakter, body language czy inne rzeczy nie sa zbytnio eksponowane. A atrakcyjnosc faceta to wypadkowa wielu wielu rzeczy, wyglad to jakas tam skladowa.

Plus domyslny filtr wiekowy robi swoje. Szybciej znajdziesz IRL. I nie oceniaj atrakcyjnosci przez Tindera bo to kompletnie inny swiat niz rzeczywistosc. Dlatego wlasnie widzisz mniej atrakcyjnych typow
  • Odpowiedz
@sakulbn:

Moja była żona z którą jestem rozwiedziony już półtora roku była naprawdę ładną kobietą.

@sakulbn: mnie to zastanawia, dlaczego skoro jesteś taki fajny to jesteś rozwodnikiem? xD
  • Odpowiedz
@sakulbn: Tinder XD miejsce dla niedowartościowanych atencjuszek, które mają po +10 adoratorów. Chcesz poznać kobietę, to zdobądź się na odwagę i zagadaj do którejś. Zawsze jest jakaś okazja. W pubie, w klubie, impreza plenerowa na plaży/w parku, gdziekolwiek, gdzie są ludzie, co nie są aspołeczni.
  • Odpowiedz
@sakulbn: szukaj lasek 35+. Jesteś po 40stce i wbrew temu co sobie ubzdurałeś wyglądasz na 40+. Ciało masz normalne po prostu nie jesteś gruby, to duży plus. Mam 22 lata i do moich rówieśników nie masz podjazdu, więc przestań się brandzlować do samego siebie.
  • Odpowiedz
@sakulbn: Wytnij poniżej 15% BF-a, to robi sporą różnicę na takich portalach, a same fotki masz mocno średnie.

Naucz się też odpowiednio robić zdjęcia, możesz się poradzić koleżanek.
  • Odpowiedz