Aktywne Wpisy
fiolkins +241
8 lat temu byłem w swoim najgorszym ciągu alkoholowym. Przez #alkoholizm nie miałem żadnej nadzieji. Dziś widziałem wschód słońca na Rodos a za dwa miesiące minie osiem lat od kiedy nie pije. Może będzie przynajmniej jedna osoba która to przeczyta i pomyśli że za 8 lat też chce zobaczyć wschód słońca

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
#s--s #zwiazki #rozowepaski #s-x #pytanie #milosc #zdrowie #psychologia
Mam problem ze swoją seksualnością. Boję się uprawiać s--s, a nawet całować(miałam 2 partnerów seksualnych długoterminowo). Teoretycznie nie miałabym nic przeciwko przygodnemu seksowi, ale powstrzymuje mnie lęk o zdrowie, które jest dla mnie bardzo ważne. Wiem, że istnieje wiele rodzajów STI i chorób, którymi można się zarazić nawet przez ślinę. Czy macie
Mam problem ze swoją seksualnością. Boję się uprawiać s--s, a nawet całować(miałam 2 partnerów seksualnych długoterminowo). Teoretycznie nie miałabym nic przeciwko przygodnemu seksowi, ale powstrzymuje mnie lęk o zdrowie, które jest dla mnie bardzo ważne. Wiem, że istnieje wiele rodzajów STI i chorób, którymi można się zarazić nawet przez ślinę. Czy macie
Jak wam nie wstyd tam siedzieć
reddiciaki mentalnie nie różnią się od jakichś lewackich bojówek z dżungli ameryki środkowej
@tos-1_buratino: ci są pewnie bardziej dojrzali, bo są skłonni i zdolni do walki i liczą się z tym że może im się oberwać, a lewacka gówniarzeria w Polsce i USA potrafi co najwyżej pluć, po czym nogami się nakrywa od samego podniesienia na niej ręki
Jak się powie reddit to wychodki dostają piany na pysku nie ważne od kontekstu.
Poza tym, postujesz na reddicie od 4 lat Łukasz, więc nie udawaj xD
źródło: image
PobierzWłaziłem na reddita już 10 lat temu. Dziesiątki fajnych subreditów zostały zamknięte przez lewaków i zostało słodkie popierdywanie bez wyrażania prawdziwych opinii, bo te mogą kogoś urazić.
ps daj mi przykład jakiegoś antyimigranckiego subredita bo nie wchodziłem na ten portal od dawna