Wpis z mikrobloga

reddiciaki mentalnie nie różnią się od jakichś lewackich bojówek z dżungli ameryki środkowej

@tos-1_buratino: ci są pewnie bardziej dojrzali, bo są skłonni i zdolni do walki i liczą się z tym że może im się oberwać, a lewacka gówniarzeria w Polsce i USA potrafi co najwyżej pluć, po czym nogami się nakrywa od samego podniesienia na niej ręki
  • Odpowiedz
@Operator_imadla: odzywka #!$%@?, ale skąd info że biden jest pedofilem? Dostałeś raczej bana za szerzenie dezinformacji. O trumpie jest masa materiałów, a te doniesienia z bidenem to najwyżej jakieś republikańskie gówno stronki podobne do TV Republika produkują
  • Odpowiedz
@Operator_imadla: mordo ale to jest automatyczna wiadomość powitalna od welcome bota, która dostałeś bo dołączyłeś do polskiego subreddita o nazwie "okkolegauposledzony" xD
  • Odpowiedz
@Operator_imadla: Widze ze wbiles na subreddit /r/okkolegauposledzony, ktory jest satyryczny i ma być roleplayem debilizmu, po czym narzekasz ze zgodnie z zalozeniem dostajesz takiego maila? xD
Poza tym, postujesz na reddicie od 4 lat Łukasz, więc nie udawaj xD
  • Odpowiedz
@CH3j: @tos-1_buratino za każdym razem to samo - Reddit to TYSIĄCE mniejszych tematycznych subredditów - każdy z osobnymi zasadami i osobnymi modami. Lajkujesz sobie to co cię interesuje i nie wchodzisz na polityczne subreddity bo to ściek (zresztą tak jak i tutaj). Ja mam polajkowane tylko to co mnie interesuje, tylko takie rzeczy mi się wyświetlają i wtedy Reddit jest najciekawszym miejscem w sieci. Przestańcie tak generalizować bo naprawdę
  • Odpowiedz