Wpis z mikrobloga

@Aokx: Ja tak robię ze wszystkimi firmami, od dziwnych i nachalnych reklam, ostatnio oreo ostro jedzie w białą matkę z czekoladowymi dziećmi, no nic więcej oreo nie kupię, gillette wiadomo.
Podobnie z firmami co robią w ch*a, np. 4F. Robią się na wielką polską firmę, płakali ostatnio, że przegrali z niemieckim adidasem, tylko zapomnieli, że pozwalniali szwaczki w pl i przenieśli produkcję do Chin. Tym bardziej koszulki są po ~100zł,
NaMoment - @Aokx: Ja tak robię ze wszystkimi firmami, od dziwnych i nachalnych reklam...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
Kto normalny przez zakupem produktu sprawdza jakie ma reklamy?

@DerMitteleuropaer: nikt.
Nie mam nic do innych raz a tym bardziej reklam z Murzynami. ale co jest wkurzające na np bonprix do niedawna ubrania były prezentowane prawie wyłącznie na białych teraz jest ogrom modelek czarnoskórych. I dalej nie mam z nimi problemu. Problem mam, ze prezentowane na nich ubrania będą się inaczej prezentowały na białej babie. I kolor który na Murzynce
  • Odpowiedz
@pyszniarz: Mi jako konserwie prawo szariatu i kara śmierci dla gejów, czy kobiet, które doprowadzają do cudzołóstwa nie przeszkadza. A Tobie? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie wiem kto będzie bardziej ujadał, kiedy muzułmanie przejmą władze w Europie, skoro ich jest więcej, ale prawica jakoś przejdzie nad tym do porządku dziennego, gorzej będą miały kobiety wyzwolone i wszelkiej maści lewacy, ale to już nie mój problem. Gorsze
  • Odpowiedz
@Glikol_Propylenowy:

prawo szariatu i kara śmierci dla gejów, czy kobiet, które doprowadzają do cudzołóstwa nie przeszkadza.

Ja jestem chłopem, oczywiście że mi nie przeszkadza - czemu niby miało ( ͡º ͜ʖ͡º)

gorzej będą miały kobiety wyzwolone i wszelkiej maści
  • Odpowiedz
@Tetsuya: Popatrz sobie, kto zawija kebaby, kto jeździ na taksach, zobacz ile tych ludzi już jest - pomyśl ile będzie za 5 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale to w sumie dobrze że tego nie rozumiesz - transformacja będzie łatwiejsza
  • Odpowiedz
@Aokx: nie trzeba dodawać "białej". tylko białe kobiety mogą być blondynkami i rudymi dlatego są tak wyjątkowe i piękne. czarne czy brązowe nie mają podjazdu z reguły. stąd każdy chciałby z białą iść. stąd napływ murzynów i ciapatych do europy. szkoda/
  • Odpowiedz
Sprowadzanie murzynów do Europy to inwazja aby biały człowiek zniknął. Po co się pchają do Europy jak maja całą Afrykę. Niech o nią zadbają to będą mieli dobrze, czemu mamy ich utrzymywać
  • Odpowiedz
@Tetsuya: no małe miasta odczują to ostanie. W większych kebsy robią ciapaki, jakieś glovo uberyeatsy to też ciapaki w 100% raz na 20 może trafi się student na dorobku w wakacje, taksy to tez już ciapaki 100%
  • Odpowiedz