Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +83
Mirki, co się stało przez ostatnie powiedzmy 15 lat w Polsce z typowymi dresiarzami jak na pic related?
Jedno z silniejszych wspomnień z dzieciństwa to dresy okupujące każdy sklep spożywczy na osiedlu, stojący pod każdym wejściem do klatki schodowej na blokowiskach xD a dodam, że pochodzę z miasta, które słynęło z dresiarzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wszyscy już wyjechali do Holandii i UK? Wymarli tak jak praktycznie każda
Jedno z silniejszych wspomnień z dzieciństwa to dresy okupujące każdy sklep spożywczy na osiedlu, stojący pod każdym wejściem do klatki schodowej na blokowiskach xD a dodam, że pochodzę z miasta, które słynęło z dresiarzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wszyscy już wyjechali do Holandii i UK? Wymarli tak jak praktycznie każda
źródło: 45C68866-5B81-46E1-9BA1-0A0F2CE71832
Pobierz
KonwersatorZabytkow +348

Piliśmy wino, potem inny a-----l, spotkanie trwało chyba 2.5h max.
Na początku średnio wiadomo, ale potem się rozgadaliśmy itp. Stawiałem alko, a ona postawiła ubera w drogę powrotną bo mieszkamy w tej samej dzielnicy.
Spytałem czy wróciła bezpiecznie do domu, odpisała.
Od piątku cisza, liczyłem, że ona się odezwie jak pierwsze spotkanie było z mojej inicjatywy. Wcześniej potrafiła sama zagadać w tygodniu.
Myślicie, że it's over? odezwać się sam?
#tinder
Zdanie ekspertów są podzielone......
Ja zawsze się od razu odzywam i od razu widzę na czym stoję jak laska odpisuje na odwal się to to od razu widać bo sobie porównujesz do
na moje to po ptakach, ale próbuj mateosz
Ostatnio laska miała mnie zaprosić na mecz euro
Mija pierwszy mecz my dalej na dworze bo chciała mnie poznać, patrzę są karne mówię o karne dawaj idziemy ona że nie itd itp. pod koniec